My day in pictures..

Blev en taxi tidigt på morgonen till Hammarby Sjöstad för att hämta upp min nya bil. Jag var så himla ledsen och nere på denna bild, men det kanske man ser..? Det är konstigt för egentligen att jag var så nere, man tycker jag att jag borde vara superglad över att jag skulle få en ny bil, vilket jag såklart var men i det stora hela kommer aldrig materiella saker att göra en riktigt lycklig.. Det är samma sak med resor och andra materiella ting, dom gör en glad för stunden men man blir aldrig lyckligare som person av det. Tänka att jag behövde bli 27 år för att förstå det hehe.. Tur att man lever och man LÄR!

Men jag ska ju inte ljuga.. När jag fick min nya bil från volkswagen blev jag väldigt exalterad, den är så himla snygg! Det blev en Tiguan igen, jag älskar den bilen verkligen. Den är stor, men sjukt smidig och så enkel att parkera. Jag parkerar mycket smidigare med denna i stan än vad jag gjorde med min första bil som var en pytteliten sak. Sen känner jag mig väldigt stor i trafiken och jag gillar det, lite power att jag kommer i en stor fin bil lixom.

Sen stötte jag på Jannike på stan, innan ett möte som vi skulle gå på tillsammans. Alltså hur snygg är inte hon?? Sådär fräsch och snygg vill jag också vara när jag blir mamma sen. Har faktiskt redan planerat vilken vagn jag kommer ha (lol).. Och ser ni den där söta saken på barnvagnen, vid handtaget eller vad man kallar det för.. Jo det är som handskar som ska hålla händerna varma medan hon kör runt på vagnen, så gosigt där inne. Fick stoppa in mina frusna tassar där ett tag för att värma upp mig haha 😉 Nästan så jag vill ha en sån vagn så jag kan rulla runt mina handväskor och shoppingpåsar i den, och samtidigt hålla händerna varma. Så smart ju!

Sen hade jag ett möte med ett företag som heter Glacial, dom har supersnygga flaskor och har ett härligt miljötänk som jag gillar. Sen är falskorna löjligt snygga också. Tror vi kan komma på något roligt ihop, jag försöker ju hela tiden hitta vägar att ta så jag kan leva mer hållbart. Jag slutade ju faktiskt äta kött pga miljön (och lite pga hälsan också), sen köper jag inga sugrör osv längre.. Små steg hela tiden år rätt riktning.

Sen blev det lugnt med Jannike efter mötet, lika bra att passa på att få i sig lite mat 🙂 Blev ett besök på EAST, länge sen jag åt där. Dom har ju fantastiskt god sushi. Vi pratade mycket om personer som vi jobbar med, det är så mycket som händer ”bakom kulisserna” ska ni veta.. Ni kanske tror att ni får mycket info från olika skvallerbloggar, men ni har ingen aning!. Men så är det ju överallt, vi alla har ju våra gäng med människor och vi alla har mindre bra personer i våra kretsar. Tror det är svårt att komma bort från det… Ja men hur som helst, mysigt var det och detta är en väldigt fin tjej ska ni veta. Gillar henne! Vi träffades första gången genom min vän Viktor som bjöd oss båda på middag, då var hon faktiskt gravid utan att hon visste om det! Tänk, och nu är hon mamma. Tiden går fort.

Ni som följer mina vloggar vet att jag är småirriterad på hundarna just nu för Chloé löper och det gör att Zacco blir helt galen. Sen fläckar ju hon ner allting.. Och varför jag inte vill kastrera henne är för hon är för gammal och har redan opererats (fast det funkade inte så hon måste opereras igen) och jag känner bara… Nej.. Det blir för mycket för henne, dessutom är det en stor operation. Jag röstar ju på att Zacco ska kastreras men det vill inte Andreas, så detta får bli lösningen sålänge. Sen kommer Andreas x få ta Zacco sen om det blir för jobbigt. Men det jag ville säga är att jag hittade hennes trosa, som jag har lagt en liten binda i! Och det är jag glad över, för nu haha 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)
 • Rena

  Congratulations to your new car! Our daughter drives also a Tiguan and she is also very happy with this car. And I agree: Your friend is really a stylish mother and the idea with the gloves on the buggy is super clever! What you had as lunch looks super yummy!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Kate

  Tips till hundproblemet! Det finns kemisk kastrering, så dom sprutar in så hormonerna blir som om de är kastrerade (för hanar). Den håller i antingen 6 mån eller 1 år. Funkar lite olika på olika individer, men kanske värt att testa? Lycka till!

  • Marie

   Skulle precis tipsa om samma sak men hann läsa din kommentar först 😅
   Men Alexandra, det kan väl absolut vara värt att prova? Synd om Zacco som får gå och vara hormonstint också 🙄

   • alexandra

    Jag har tagit upp det med Andreas men han vill inte.. vi är oense där för jag blir lika frustrerad varje månad över att Zacco är så jobbig, även om han inte kan rå för det.

 • Pia Widlund

  Lilla Pluttegumman, alltid lika jobbigt när dom löper, men snart är det över. Söt bralla i alla fall!

 • Jess

  Ååh Alexandra, dina illustrationer på flaskorna! ♡♡♡

  Vad många (feminister och andra) inte tänker på när det kommer till klimattänk är att om inte världen börjar göra något åt temperaturökningarna så är det (som alltid) kvinnorna som drabbas hårdast när jorden väl är för varm och katastroferna avlöser varandra. Vi står redan i en sämre ekonomisk ställning bla. Tänker inte gå in på det mer men som den sanna feminist du är Alexandra så kan det vara en kul ämne för dig att kika på 😉 många kvinnor i världen lever så jävla hårda liv just för att de är brudar. Jag vill inte att mitt västerländska lyxliv ska göra det svårare för dem.

 • lisa

  haha omg förlåt men Chloe ser verkligen lite småkåt ut på den bilden. lol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *