Sno stilen

Inlägget innehåller adlinks 

Jag är ledsen men jag är totalt sänkt idag. Inspirationen är på noll och jag känner mig inte alls så glad och sprallig som jag brukar vara. Det är nog lika bra vi kör på ett  inlägg i denna stil istället, för jag vill faktiskt inte skriva om hur dåligt jag mår. Jag tror inte jag mår bättre av det, eller någon annan heller för den delen. Så vi fokuserar på det ytliga litegrann för en stund och glömmer bort dom riktig problemen för ett tag. Jag har letat upp några plagg som liknar dom jag hade på mig på bilden nedanför. Så om ni gillar min stil så kanske ni hittar några godbitar.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och försöka rycka upp mig, jag var på gymmet i nästan 3 timmar precis och försökte vända mitt humör. Träning brukar ju ge väldigt bra effekt på mig och mitt humör. Brukar räcka med 30 minuter och endorfinerna sprudlar, men idag hjälpte det inte alls.. Så kanske en långdusch hjälper lite istället.. Vi får se, men så ser planen för kvällen ut.

Byxor – LÄNK // Tröja – LÄNK // Jacka – LÄNK // Skor – LÄNK // Solglasögon – LÄNK // Örhängen – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)
 • Emilia

  Varför läser du inte igenom vad du skrivit innan du publicerar? Det är stavfel i nästan alla dina inlägg. Visst, man förstår ändå, men det ger en bild av att du inte är så seriös och professionell. Det ser slarvigt ut med felstavningar, förkortningar och konstiga meningsuppbyggnader.
  Det tar inte många minuter att läsa igenom och rätta, men gör ändå ganska stor skillnad. Menar inte att vara elak eller så.. Bara lite konstruktiv kritik.

  • Maya

   Vad är syftet med din kommentar Emilia? Att få Alexandra att må bättre? Hon skriver klart och tydligt att hon inte mår bra, och det enda du har att säga är klagomål på lite stavfel? Så fruktansvärt onödigt. Lägg tiden på att sprida glädje och kärlek istället för att leka språkpolis.

   Ta hand om dig Alexandra, och hoppas du snart mår bättre. Imorgon är en ny dag ❤️ kram!

   • Emilia

    Som sagt, bara konstruktiv kritik, vilket man bör uppskatta om man vill bli bättre på något. Syftet var inte att få henne att må varken bättre eller sämre. Jag tycker inte att min kommentar var elak, men jag ber om ursäkt om du tyckte det. Självklart är det tråkigt att hon mår dåligt, det har jag inte sagt något om. Jag är säker på att Alexandra kan försvara sig själv när hon känner att det behövs, men tack för din åsikt.

   • anonym

    Håller med dej. Inte ska man anmärka på någons stavning om kissie inte är pigg. Vad onödigt.

    • T

     Man får alltså inte ge kritik längre? Det ska bara vara pussigullsnutt så är ni nöjda? På vilket sätt är kommentaren elak? Hon är inte alltid jätteduktig på att formulera sig och slarvar. Det är hennes jobb, då borde hon kunna vara professionell.

     • Anonym

      Håller med. Detta var ingen kritik utan ren fakta! Har man en blogg som sitt jobb och att förmedla ut till hela världen så JAAAA då bör man även ha lärt sig formulera och skriva mm just för att det är hennes jobb. Och dessutom har hon haft det här jobbet nu i väldigt många år och då borde hon lärt sig hantera att stava och annat. Om inte, så finns det program som fixar sådant eller har hon råd att skaffa en anställd som gör detta åt henne som t ex Blondinbella har till sina texter.
      Många må vara väldigt unga följare som inte bryr sig kanske men även många idag kan och vet bättre än så ändå pga att de flesta får lära sig sådant i skolorna.

 • Diana LaMadre

  Vad tråkigt fina du, att du inte mår bra. Tråkigt att höra, hoppas det ”bara” är hormoner som spökar och att det inte är något som har hänt.
  Ibland har man väl såna dagar och då får man tillåta sig nå botten en stund och sen ta sig upp igen.
  Hoppas på en bättre dag imorgon finis, med mer lycka och träning. Kram bästa du. <3

 • Caloveline

  Hoppas du mår bättre snart du! och att dagen blitt bättre nu under kvällen <3
  http://www.caloveline.com

 • Anton

  Ibland går det av bara farten när man bloggar, då blir det stavfel!

 • Isabelle

  Hoppas att du snart mår bättre!
  Sexbloggen

 • Sofie

  Hoppas du mår bättre snart! Glöm inte att du är jättebra 💕
  Godnatt!

 • Pia Widlund

  Livet går upp och ner. Hoppas du mår bättre under dagen. Krama Cloe lite extra, djur ger energi och glädje!

 • Isabelle

  Sånna dagar får man ha, du mår snart bättre igen skaru se 🙂

 • anonym

  Krya på dej. Ska du åka till Dubai. Jag inte varit där men vill absolut se dubai. Visa gärna fler bilder på vovvarna. Kram.

 • R

  Nar jag gick in pa kommentarerna trodde jag att jag skulle se; ”snygga klader”, ”kul att du delar med dig om vart vi kan kopa samma stil som dig”, ”mer av detta!”. Typ! Men sa besviken jag blev 😀 Sa typiskt svenskar att sitta hemma och bli irriterade pa stavning hahaha jag doooooor (Dör). Sjalv bor jag utomlands i solen, skriver fran mobilen och skiter alltid i åäö. Alexandra – jag gillar dig stil och tack for att du visade vart jag kan kopa liknande! You go girl! Jag gar foljt lange med uppehall och gillar din progress – stil och personlighet! Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *