Mina senaste videos..

Hej, hej! Jag är ute och flänger och har bland annat hämtat upp min nya bil, skoj! Dock känner jag att jag har noll inspiration för tillfället och är ärligt talat lite nere.. Så jag slänger upp mina senaste vloggar sålänge så kan ni väl berätta för mig vilken som är just din favorit, och gärna varför 🙂 Tycker fortfarande det är så himla roligt men just vloggar för där kan jag vara ännu mer kreativ! Jag mår bra när jag får just vara det, kreativ och testa på olika saker.. Just nu leker jag mycket med musik och själva uppbyggnaden av videon. För man måste ju inte starta en video med ”Hej välkommen till mig..”

Nej men sen varför jag är nere är för att allting inte har gått som planerat i mitt liv, ingenting jag vill gå in på detaljerat men ja, allt har inte gått som jag tänkt. Sen brukar jag bli väldigt nere vid den här tidpunkten på året, och det är ju inte så konstigt med tanke på den lilla solen man får se. Just idag är det ju faktiskt soligt ute, och det är ju väldigt tacksamt. Så ska försöka ge mig ut och suga in alla d-vitmainer så jag kanske blir gladare igen. Men sen har jag ju en rese till Dubai att se fram emot, åh vad jag behöver det känner jag.. En kombination av komma bort, sol och värme är nog EXAKT det jag behöver. Längtar som ett barn längtar till julafton hehe..

https://www.youtube.com/watch?v=G36J66900bg

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)
 • Isa

  Tips att äta d-vitamin. Den svenska solen är alldeles för klen för att kunna ge oss d-vitamin under årets mörka halva. Dumt då det är då vi behöver den som mest!

 • Jess

  Hej Alexandra, jag älskar att resa, precis som du, och är väldigt klimatengagerad. Det har medfört att jag bestämt mig för att inte flyga på fem år (!!). Ett jättestort mål som känns väldigt (positivt) pirrigt för mig och jag ser såå fram emot mina kommande äventyr – för jag tänker ju inte sluta resa och ta mig till coola platser liksom. Jag vill se världen!

  Har du tips/vill göra youtube-videos med staycation-tema? Jag bor också i Stockholm så vi har samma utgångspunkt. Jag en helt ny på att ta semester ”in my backyard” som det heter och samlar just nu inspo från Sverige och närliggande länder.

  Vill också lägga till att jag älskar dina videos! Du är stark, rolig och det är svårt att inte tycka om dig! ♡

 • Vera

  Fun fact, alla håller ju på och STRESSAR SÖNDER om klimatpåverkan av flyg. Det lustiga är att klimatförstörande utsläppen flyg avger ligger på 4 procent i världen medan köttkonsumtionens klimatförstörande utsläpp ligger på 17%. Tycker att människor har såååå mycket annat de kan syssla med som är klimatsmart än att sluta resa. (Källor: livsmedelsverket och naturskyddsföreningen)

 • Jess

  Du kan inte aktivera d-vitamin från solens ljus såhär års. Den står för lågt för att strålningen ska vara stark nog för att kroppen ska omvandla vitaminet till sin aktiva form. Men med tanke på att du reser närmare ekvatorn rätt ofta är det låg sannolikhet att du har brist på d-vitamin. Äter du dessutom fet fisk och berikade produkter så är du all good 🙂

 • Eva

  Tänker du inte alls på dina utsläpp? Det som är mest synd är att de som påverkar mest är de som påverkas mest. Du borde läsa på lite om klimatet så kan du bli en riktigt bra förebild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *