Tittar på hotell..

Sitter och kollar på hotell i Dubai för fullt, är så redo för en weekend i värmen 🙂 Senast jag var där var 2016 och då åkte jag dit med Rosanna, minns ni det? Vi bodde på ett superfint hotell som jag absolut kan tänka mig att bo på igen, superlyxigt och fint. Enda nackdelen som jag kan komma på är att poolen inte var uppvärmd, och jag är så kinkig när det kommer till temperaturen på vattnet om jag ska bada.. Sen badar jag ju knappt i havet heller, det är ju verkligen en bekväm uppvärmd pool som gäller för att jag ska vara nöjd. Kräsen dam detta, men så har jag alltid varit. Gillade inte havet när jag var liten heller för jag tyckte det kliade överallt efter..

Aja annars då, inte mycket alls. Råkade somna till och vaknade upp lite raslös och ville ut en sväng. Men efter att jag hade tagit ut hundarna kände jag bara.. Nä… Det är kallt och kyligt, känns inte superskoj att gå ut då. Skulle ju egentligen på middag med min vän Beatrice, men hon fick njursten inatt stackaren 🙁 Så hon måste ju såklart ligga hemma och vila upp sig stackaren.

Ps. Fick antibiotikadroppar till ögonen, dom ser redan bättre ut 🙂 Så skönt!

Detta var vid en superhärlig pool-klubb! Sån härlig stämning, vi hängde här en hel dag och beställde in massa drinkar och sushi vid poolen. Sen var det skön musik som spelades hela dagen också såklart. Minns inte vad stället hette dock.. Jo nu googlad jag det, stället heter Zero Gravity!

Tyckte den här poolen var så ball 🙂 + rumpan såg väldigt fylld ut haha.. Blev en like-raket på instagram. 

Jag och en tjej som jag inte minns namnet på dessvärre.. Tror hon bodde där, men hon är svensk och jag tror hon kände Rosanna. Vi gick ut någon kväll med henne.

Tycker den här bilden på Rosanna vart så jäkla snygg!

Rosanna, jag och hennes vän var ute på en klubb. Tjejen till höger var en riktig boss lady och fixade ALLT för oss! Så härlig. Men jäklar vilket stort vinglas jag håller i haha!

Usch minns att vi hälsade på en man som hade massa djur inlåsta på sin ”trädgård”. Ja han bodde ju typ i ett palats och hans ”trådgärd” var ju gigantiskt. Han sa att djuren fick springa fritt under dagen men vettefasiken om det verkligen stämde. Ville inte se det då men djuren mådde inte bra inlåsta sådär.. 🙁 Många av djuren var väldigt smala.. 

Han hade ju bebis-tigrar också, typ det gulligaste jag skådat!! Dom ville leka och bitas hela tiden. Men tycker så synd om dom då dom troligtvis är inlåsta nu… Dom ska verkligen inte leva så.. Tänk att jag inte förstod det då? Detta var ju bara 2.. Nej 3 år sedan!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)
 • anonym

  Haft njursten det är jobbigt vill verkligen se Dubai. Vet någon om det är dyrt tex att äta där. Sovit länge och bara vilat. Så skönt.

 • Stina

  Så fint, härliga kort! Skönt att ögonen redan är bättre. Var rädd om dig! Kram Stina

 • Diana LaMadre

  Vad skönt att det blev bättre med ögonen, att du stod på dig, vad bra Alexandra.
  Ps har upptäckt vad det var med att inte kunna kommentera, vad skumt!!

  Gud så söta tigrar och tigerungar! Men det är som du säger, troligtvis har han de inlåsta och missköter de enormt. 🙁
  Fina bilder på er i alla fall. Rosanna är så vacker, hennes blick är något sjukt starkt. Styrka i den kvinnan 😀

  Kram fina och hoppas du hittar något bra hotell och allt. <3

 • Anna

  Skönt att du börjar inse lite saker och bli lite ”vuxen”. Minns ditt besök i Dubai och att många av dina läsare var väldigt upprörda över ditt besök hos den där shejken och hans djur. Men då verkade du inte vara det minsta mottaglig för någon form av kritik utan försvarade ditt handlande på alla sätt. Så det är verkligen bra av dig att erkänna ditt ” misstag”.

 • Malla

  Hmm… Men tillräckligt gammal och förståndig för att välja ett sundare resmål är du inte. Hoppas att du i framtiden kommer på att Dubai inte är ett lämpligt ställe att resa till…

 • Helena

  Jag och min fästman reser till Dubai om ca 2 månader, blir superhärligt! 😀 Första gången vi är där så det blir roligt att uppleva.

 • Frida

  Du borde göra ett test för att se hur stor klimatpåverkan du har, finns att göra på tex. klimatkontot.se. Visa oss gärna när du är färdig så ska du se att ditt argument om att du lever miljövänligt förutom flygresorna inte alls stämmer.

  • Sanna

   Mm, det är lite bittert att läsa om alla ”influensers” som reser hit och dit utan att tänka efter (själv har jag inte rest på fem år). Bara på Alexandras resa till USA gjorde hon sig skyldig till mer utsläpp än varje person får göra per år om vi ska nå klimatmålen om max 1 grad uppvärmning. Planeten dör framför våra ögon och det hade varit fantastiskt om Alexandra kunde använda sin röst för att försöka få människor att sluta resa istället för att spä på resehetsen.

   • Suck

    Sluta resa? Vad pratar ni om. Sverige påverkar inte ett skit globalt sett när det handlar om just klimatpåverkan. Däremot kan man sluta skriva att man ska ”leva mer klimatsmart”när man uppenbarligen inte gör det.

    Allt handlar om USA, Kina och andra styrande länder. Sverige är en droppe i Atlanten och säg för guds skull inte att vi ska föregå med gott exempel, det är bullshit om något. Ingen bryr sig om lilla Sverige. Vårt land hade kunnat försvinna idag och redan imorgon hade allt varit som vanligt igen, vilket innebär att vi samtliga i praktiken hade kunnat flyga till våra arbetsplatser utan att det skulle göra skillnad.

 • f

  Hur lågt IQ har du egentligen?

 • Kristine

  Er det verdt å besøke et land der:

  -Kvinner blir systematisk diskriminert i lovverket og i praksis.

  -Homofili kan straffes med opptil 10 års fengsel.

  -Migrantarbeidere som utgjør 90% av arbeidsstyrken blir utsatt for overgrep.

  -Ytringsfriheten blir ikke respektert.

  -Mange rettsprosesser er urettferdig og tortur blir brukt for å presse frem tilståelser.

  -Emiratene står bak grove krigsforbrytelser i Jemen.

  -Anmelder du voldtekt risikerer du å bli fengslet for sex utenfor ekteskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *