Tips på serier!

Alltså innan jag träffade Andreas hade jag typ aldrig följt en serie, förutom en och det var orange is the new black. Jag förstod inte hur folk bara kunde slappna av och kolla på serier utan att pausa. Jag började ju direkt pilla med luren eller småjobb, för jag kunde inte ta det lugnt. Men något har ändrats och idag är jag bättre på att bara slappa, även om jag tar upp telefonen lite då och då hehe.. 😉 Här kommer iaf några serier som jag tycker är bra!

1. You. Det är en ny serie som kommit ut på Netflix och huvudkaraktären är Dan Humphrey från Gossip girl. Så konstigt att se honom i en ny roll som är så olik den från Gossip girl men han gör det så bra. Han blir besatt av en kvinna som han vill ”hjälpa”. Så han börjar stalka henne genom sociala medier till en början. Väldigt spännande tycker jag. Dock finns det bara en säsong ute 🙁 Vill ha mer!

2. Good girls. Den är också skapad av netflix och den handlar om 3 kvinnor som är ganska trötta på vardagen. Dom behöver pengar av olika anledningar och råkar hamna i olika situationer där dom kan tjäna extra pengar som dom alla verkligen behöver. En väldigt rolig serie med girl power i 🙂

3. Bird box är ju ingen serie men en väldigt spännande och bra film från netflix. Herregud vad dom är bra på att skapa content. Tycker dom har så många bra spännande dokumentärer och filmer.. Ja och denna har ni väl knappast missat? Största snackisen just nu, så titta på den!! Man får ont i magen, så som man ska från skräckisar 😉

4. Black mirror. Ingen kan ha missat denna serie va? Den är så löjligt jäkla bra, älskar den!! Blir typ helt manisk när jag hör någon som inte tittat på den än haha. Dom har dessutom nu släppt en film som är lite annorlunda uppbyggd, du är med i filmen och bestämmer handlingen. Under filmens gång får du välja mellan 2 alternativ. DOCK väljer du faktiskt inte, för det spelar lixom ingen roll hur du trycker dom kommer se till att filmen tar den riktningen som dom hade planerat.. Testa själva 😉 Finns på netflix

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *