+ / –

+ Jag har fått ett sjukt roligt och annorlunda jobb som jag ser fram emot 🙂 Ni kommer få se här på bloggen sen vad det är, har sagt tidigare att detta är något jag verkligen vill göra och jag har inte gjort detta tidigare. Känns superkul, en chans att utvecklas.

– Är fortfarande inte helt frisk.. Så segt att det kan ta sån lång tid. Men jag gick till gymmet imorse ändå, var så fruktansvärt rastlös i kroppen hehe.. Kanske inte det smartaste men jag är så rastlös!!

– Efter gymmet såg jag att jag hade fått en parkeringsbot, årets första (hurra).. Men den var endast på 300 kr, så blev glad istället för det kunde ha varit värre haha 🙂 Är jag knäpp som blir glad av en p-bot? Men parkerar man i stan i ett parkeringshus går det på typ 400-500 kr..

+ Höll på glömma att jag ska byta ut min bil igen, ska köra en Tiguan igen så båda hundarna får plats 🙂 Vi tänkte vara lite klimatsmarta och köra en bil, så Andreas ska sälja sin tror jag. Så onödigt med 2 bilar!

+ Tittar på weekendresor med en vännina, behöver (redan) komma bort igen haha 🙂 Rastlösheten i min kropp har inga gränser. Vill att det ska vara fart och fläkt ständigt. Tittar på Dubai just nu, vill gärna ha lite värme och sol nu när det är så kallt hemma i Sverige.

+ Imorgon kommer Issa och Malin över på middag hos mig, så mysigt 🙂

– Chloé är skitjobbig just nu när hon löper.. Jag har ju bestämt mig för att inte kastrera henne för hon är för gammal, samt hon har redan opererats för bakbenet och det funkade inte. Så jäkla irriterande, var lixom 20 000 kr i sjön.. SUCK! Nej men hon blodar ner allt och är väldigt på Zacco.. Men hittade idag hennes lilla trosa, så nu kanske vi slipper några fläckar..

+ Jag får sån himla fin respons på min Instagram på senaste. Ett tag tyckte jag det var skittråkigt med appen för algoritmen ställde till det. Men nu verkar det som att det har ändrats, iaf för mig 🙂 Titta bara på alla kommentarer till denna video *LÄNK*

+ Hittade en perfekt klänning som är både snygg och bekväm, denna som ni ser på bilden nedanför. Har så svårt att hitta saker jag tycker om nu för tiden, shoppar inte alls på samma sätt som jag gjorde förut. Då hittade jag saker varje gång jag var på stan, nu är det verkligen inte så. Ångrar dock att jag inte tog xs, small är lite för stor för mig. Den sitter lixom löst när jag vill ha den lite mer tight. Men aja, får väl käka upp mig 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *