Läsarfråga:

Inlägget är i samarbete med Ak Nygart

Fråga: Hur känns det efter operationen? Blev resultatet som du hade tänkt?

Svar: Ja nu känns det exakt som vanligt,  förutom att jag känner mig lite mer bekväm med min kropp 🙂  Så jag är supernöjd. Som jag skrivit förut så har jag opererat brösten hos Ak Nygart för jag hörde att dom var väldigt bra, proffsiga och säkra. Dessutom ligger dom i en bra prisklass, det kan ju vara avgörande för många. Jag tror jag inte att det dyraste stället är bäst, men inte heller det billigaste. Så där gäller det att hitta någon som både passar plånboken och magen. Säger magkänslan att det är fel, ja då är det så. Men för mig kändes det jättebra, så det var perfekt att jag kunde ha ett samarbete med dom, ni hade ju oavsett velat ställa frågor efter så why not lixom.

Varför jag opererade mig var delvis för jag ville byta till ett säkrare inplantat och till ett implantat som känns naturligare. Dom jag hade innan var väldigt stora, runda och såg ganska fejk ut.. Det är ju lixom inte jag längre. Sen ville jag såklart gå ner i storleken så dom ska passa min kropp bättre. Så jag valde därför motivia inplantat och wow, dom känns sååå naturliga och dom lägger sig så fint i kroppen. Tog motiva ergonomix som är droppformade, dom rör sig naturligare och ger inte samma runda ”fejkade” intryck. Passar mitt nya jag mycket bättre 🙂

Sen förutom att implantaten är utbytta och jag känner mig supernöjd med storleken så blev ärren ännu finare än innan, läkaren gjorde om dom, så tacksamt. Inte för dom var fula innan, men dom var inte helt jämna och det högra ärret såg lite annorlunda ut. Men nu är dom väldigt jämna och fina.

Jag kan också träna nu som vanligt vilket känns helt fantastiskt 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *