Ett rosa paket..

Hej! Alltså hur kan det vara möjligt att jag fortfarande är sjuk.. 🙁 Det tar sån himla lång tid, så trist! Hade ju planerat att jag skulle träna tidigt på morgonen men det orkade jag såklart inte. Blev istället väckt tidigt av att ett bud plingade på dörren, så jag drog på mig kläder och försökte dölja den dunkade huvudvärken som jag kände innanför ögonen. När jag öppnade dörren stod budet med ett gulligt rosa paket, och då kunde jag ju inte låta bli att bli lite glad. Älskar ju presenter! 🙂 Det var en present från depend, med deras söta små minilack som fyller 25 år. Perfekt, jag som hade planerat att måla naglarna. Det fick bli en ljusrosa lack med skimmer i, det känns väldigt jag lixom. Gillar verkligen ljusa naglar, tycker det är så fräscht! Konstigt det där, men jag känner mig redan lite piggare.. Såfort jag får på mig lite färg, smink eller något så inbillar jag mig att jag är piggare. Kul hur hjärnan fungerar.

Aja, nu blir det en dusch, lunch och lite jobb vid datorn. Ska bland annat klippa dagens video som ska upp strax. Tyvärr blir den inte den roligaste då jag var sjuk när jag spelade in den, men så är det ibland. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, om jag känner mig bättre vill jag iaf gå ut på en promenad så jag får lite frisk luft och röra på mig lite. Ska nog trösta mig med lite intershopping också hehe, behöver köpa ny ansiktstvätt, nattkräm och lite annat. Det om något får mig på bättre humör, då längtar jag tills det kommer och tänker lite mindre på att jag är sjuk.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *