Titta vad som har kommit..

Innan vi åkte iväg till Tel Aviv fick jag hem ett paket från work out empire, och dom innehöll dom nya proverna av mina designade träningskläder! 🙂 Alltså blev så glad, så jag packade ner ett par snabbt i resväskan ifall det fanns gym på hotellen. Och det gjorde det, iaf på ena hotellet vi bodde på och då testade jag kläderna för första gången. Åh vart helt kär, älskar dom. Dom sitter så himla bra, håller in det som ska in och upp det som ska upp (hehe), färgerna blev jättebra och dom passar så fint till hoodien också. Iiiihhh 🙂 Dessa foton är absolut inte den officiella fotona, dessa är tagna av Andreas innan vi började träna. Visst var dom snygga ändå? Något sånt här vill jag ha på dom riktiga bilderna sen.. För det ska ju fotas kampanjbilder med allting senare med en ”riktig” fotograf. Så kommer nog ta med dessa och ha som inspiration tänkte jag. Vad tror ni om det? 🙂

Men back to real life, idag har jag inte tränat. Är ju fortfarande inte helt frisk och behöver ta det lugnt. Så blev en alvedon till frukost.. Men sen när jag kände mig piggare tog jag en dusch och åkte in till stan, hade 2 möten idag men en blev inställd så lunchade med Fanny istället. Så trevligt, vi kikade lite på resor som vanligt och vi hittade väldigt trevliga resor till New York faktiskt. Fanny pratade om Maldiverna men jag och Andreas har ju redan planerat att vi ska dit senare, så tycker NY var en kul ide. Varit där en gång tidigare men jag tyckte inte jag upplevde staden på riktigt. Var 20 då och var med min vän som hade en väldigt sträng bror som inte lät oss gå ut haha.. Så det vart mycket på hennes familj villkor.

alexandra kissie nilsson träningskläder

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *