Saknar detta lite..

Saknar faktiskt Bollnäs lite just nu.. Hade så gärna velat åka upp dit under julen men vi hann inte. Sen bestämde vi ju för att fira julen med min familj även i år igen pga cancern. Och nu hinner vi inte heller pga nya uppdrag i Andreas liv. Men titta så fint det är.. Man kan nästan se lugnet genom bilderna, eller hur? Hoppas vi hinner åka upp minst en gång innan snön försvinner iaf 🙂 Men om det blir en solsemester istället kommer jag ju inte gråta floder, såklart 😉 Kan tycka det är mysigt med snö någon dag eller 2, sen tröttnar jag. Är verkligen ingen vintermänniska!

Kan knappt fatta att det snart gått 2 år sen vi träffades jag och Andreas, det känns på något vis som att vi har varit tillsammans i all evighet. Men också väldigt kort och att det var nyss vi träffades.. Men vi har ju gjort så mycket ihop under våra 2 år tillsammans, så det är nog därför det känns som att det har varit så länge 🙂 Oavsett så har det nog varit mina bästa 2 år någonsin, jag har det så bra med mannen min. Han är ju så fin och go, och han hjälper mig verkligen visa omvärlden vem jag verkligen är. Känner inte ni också att min personlighet har på något vis kommit fram mer?

Aja, god natt! Vi hörs imorgon. Och tack för alla kommentarer, så glad över det som skrivs ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *