Lunch med mandelmanns

Hej! Ny vecka och allt, har ni kommit in i rutinerna än? Det har inte jag, är ju både sjuk och har precis kommit hem från min resa hehe… Men jag lyckades släpa mig upp för en härlig lunch tillnamns med TV4 och Mandelmanns som snart har premiär för sin 3dje säsong. Det var fina Daniel-Paris som bjöd in och när det bjuds på lunch tackar man inte nej, inte jag iaf. Spelar ingen roll hur sjuk man är 😉 Nej då, mådde faktiskt mycket bättre imorse än vad jag gjorde igår. Dessutom fick vi deras magiska dryck som ska hjälpa mot förkylningar, så jag är glad jag gick. Delvis för att träffa härligt folk men också för att få i mig god mat. Dessutom fick vi hjälpa till med matlagningen, det var skoj!

Dock vart jag väldigt trött nu efter, så jag ska nog ta mig en liten powernap innan jag börjar svara på massa mail. Sen vill jag inte sova för länge heller, håller på spela in en vlogg idag. Blir ju inte direkt roligt om jag sover bort halva dagen när jag ska filma lixom. Spelar ingen roll om man är sjuk!

Vi var på Mosebacke matstudio som finns på Söder. Aldrig varit där tidigare, men det var verkligen ett perfekt ställe för eventet då vi behövde tillgång till kök. Vi fick hjälpa till att både göra brödet och efterrätt som bestod av hemmagjord nutella, så gott!

Denna härlig karl är exakt lika snäll och glad som han är på TV. Jag var till och med tvungen att fråga rakt ut om han fejkar lite i tv-rutan, men det gör han inte. Han berättade också att han ibland är nere, precis som vem som helst. Det förstår man ju, men jag har väldigt svårt att se det framför mig.

Här har choklad hackats upp för att snart bli nutella.

Här står dom och maler alla nötter och choklad som sedan ska bli nutella sen. I smeten hade dom också olja och.. Ja något mer var det, jag var ansvarig över brödet så har inte stenkoll på receptet. Men gott var det och det är ju det viktigaste. Tack snälla Daniel för inbjudan, det var så himla mysigt! 🙂

Det bjöds på julig dryck innan maten serverades som jag tror bestod av varm äppelmust och kanelstång. Perfekt för mig som känner mig lite sjuk.. Vi fick även vi små bägare som vår nutella fick vara i. Tog med mig min hem och gav till Andreas. Han kan behövas muntra upp lite, även han är lite sjuk ju.

Mina bordskompisar, Ola och Jasmine 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *