Celluliter och sånt..

alexandra kissie nilsson celluliter

Ja det här med kropp och utseende.. Det kommer alltid vara ett känsligt ämne, speciellt för oss kvinnor. Män behöver ju också se ut på ett visst sätt, men dom känns faktiskt mer skonade från hetsen än vad vi kvinnor är. Vi har ju så fruktansvärt mycket att tänka på, jag menar lite stubb under armhålorna är ett big no no! Medan karlar kan gå runt hur håriga som helst och ändå ställa krav på att deras kvinnor ska vara helt hårlösa, som babyrumpor fast vi alla vet att det inte riktigt ser ut så efter puberteten.. Vi får ju mer eller mindre lära oss att inte älska oss själva. Ingenting vi gör duger, för det finns alltid något nytt att fokusera på och hetsa upp sig över. Sen gör ju inte Instagram det mycket lättare heller, eller hur? Vi ser alla dessa perfekta tjejer med perfekta kroppar. Vi tänker att män tittar på dessa bilder och glömmer bort hur ”riktiga kvinnor” ser ut och blir irriterade. Men ändå så bidrar man själv genom att lägga ut dom bästa bilderna där huden och rumpan ser som lenast ut. Eller hur?

Men ja.. Hur som helst, jag har gått upp i vikt under vintern och egentligen gör det mig inte så mycket. Det är faktiskt inte hela världen, för man har 2 val tycker jag. Ena valet är att acceptera dom nya formerna och låta dom vara kvar, eller så tränar man och gör något åt det. För det kan man ju faktiskt göra, även om det är lite tabubelagt att göra just nu. Helst av allt ska man vara superhård och inte bry sig alls. Man ska vara en superwoman som är en superförebild som lyckats stå emot alla samhällets normer. Samtidigt man fortfarande är smalare än den vanliga kvinnan.

Men något som är lite svårare är ju celluliter, och det ser jag att jag har fått nu i samband med viktuppgången. Dom kom lixom på köpet. En dag var dom bara där och jag fattade ingenting, jag har aldrig haft det förut. Trodde först det var något fel på lampan i badrummet, men så var det ju inte. Dom finns där, dom syns mer i vissa ljus och mindre i andra. Vissa dagar känns det mer ok, andra inte. Idag känns det inte så jäkla farligt, det är ju bara en kropp. Orka bry sig, eller hur? Men sen har vi ju sanningen att jag har smågråtit lite över min kropp också, när ingen ser eller hör. För jag orkar inte prata om det i media, och jag orkar inte höra att jag duger som jag är för det vet jag ju redan. Jag gråter ju inte inte för jag tycker den är ful, verkligen inte. Det handlar nog snarare om att min ätstörning kickar igång och jag känner att jag har tappat kontrollen.. Den där jävla kontrollen som man ska envisas om att ha när man lider av en ätstörning. Hatar den samtidigt jag älskar den. Det är svårt att förklara men det är en hat-kärlek. För när jag hade minst kontroll över mitt liv, hade jag kontroll över min vikt och vad som skedde på vågen och i spegeln.

En sak jag hörde någon säga (kan det ha varit Mia Skäringer) ”ingenting på din kropp kan förvåna mig” och den meningen kändes så trygg att höra. För vi alla är ju så lika, men så olika. Vi går igenom liknande saker under våra liv och mår dåligt över stort sätt samma saker. Bara olika mycket. Vi känner oss ensamma om det fast det är exakt det vi inte är. Människor döljer sig bara, bakom filter, kläder och leenden.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (73)
 • Linnea Elfström Schederin

  Så jäkla viltigt och bra att du pratar om detta. Att du belyser demonerna i ditt huvud och samtidigt är öppen med vad du själv bidrar med på tex instagram. För att vi är kvinnor. Vi alla gör det. Jag tycker det är fantastiskt att du pratar öppet om detta och delar dina tankar. Det gör dig verklig och tillgänglig på ett sätt som jag inte ser hos många andra. Kramar!

 • Muslimsk kvinna

  Javisst Alexandra.
  Utseendehetsen kan påverka kvinnor väldigt mycket.
  Men har du nån gång tänkt på att det kanske är den lättare vägen att snofsa upp sig med smink, fixat hår och sexiga kläder snarare än att klä på sig?
  Det skulle vara kul att se om du hade slöja på dig i en vecka och få höra om dina upplevelser. Jag tror du skulle verkligen få andra perspektiv på livet och människor och verkligen känna hur du blir behandlad av främlingar när du inte bara är den där vackra flickan som de får se.
  Kommentarer som ”men inte ska du väl ha på dig det där/täcka dig så mycket, du som är så vacker/snygg” etc är vanliga kommentarer för kvinnor med slöja. Vissa har rent av blivit arga eller provocerade när de inte får se en.
  Har även hört av kvinnor som fått slöjan bortsliten av arga kvinnor och män.

  Ja, det var väl bara det jag tänkte. Att det kunde vara en intressant erfarenhet för dig och intressant för läsarna att få höra om din erfarenhet sen.
  På sätt och vis blir man ju mera sårbar när man inte kan gömma sig bakom smink, plockade ögonbryn och fin frisyr…

  • Emilia

   Varför ska hon ha slöja om hon inte vill? Kan du prova att leva en vecka utan slöja då? Så får du uppleva hur vi som inte är muslimer blir behandlade ibland. Vi får också kommentarer som inte är så trevliga ska du veta. Och vad menar du med att man blir sårbar när man inte kan gömma sig bakom smink och plockade ögonbryn? Jag känner då flera muslimska kvinnor som både har plockade ögonbryn och mycket smink.

   • Sandra

    Så sant många är väldigt väl sminkade och inget fel i de.

   • Anonym

    ”Muslimer” fråga dom vad straffet för att noppa ögonbryn,bära smink framför icke mahram och att bära parfym. Så får du se om dom är muslimer..

   • Muslimsk kvinna

    Jadu, där ser man.
    Jag har gått runt utan slöja och med smink i väldigt många år innan jag blev muslim så ja, jag vet ju skillnaden ganska väl och vad det går ut på. Din kommentar var inte så genomtänkt mao…

    • Muslimsk kvinna

     Min förra kommentar var till Emilia.
     Och ja, vissa muslimsks kvinnor har smink, plockade bryn, tajta kläder mm men det är inte tillåtet så de syndar ju och det får stå för dom.
     Många muslimska kvinnor har inte smink när de är ute, så…

     Vad är syftet med smink och uppsnofsing egentligen? Att främmande människor ska titta på en och tycka man är fin. Vad behöver man det för? Självförtroendet? Varför behöver man främlingars gillande för att må bra i sig själv kan man ju undra? Många ljuger ju och säger att de gör det för sin egen skull men det vet ju alla med lite ärlighet i kroppen att det är ju inte sant.

     • Emilia

      Jag går ofta osminkad men ibland sminkar jag mig och fixar mig lite extra, men då gör jag det inte för att någon annan ska tycka något om mig, utan jag gör det för min egen skull, för att jag tycker att det är kul. Jag skiter fullständigt i vad folk tycker om mitt utseende. Vill jag sminka mig så gör jag det, vill jag inte så låter jag bli. Varför skulle man inte kunna göra det för sin egen skull menar du?

      Vilken tråkig attityd du har. Du klagar på att folk inte förstår dig och alla muslimer, och det kanske stämmer, men du verkar inte ha så stor förståelse för oss som inte är muslimer.. Alla är inte likadana, alla tänker inte på samma sätt, oavsett om man är muslim eller inte.

     • Maja S

      Muslimsk kvinna..

      Och själv då? Du klär dig också för att behaga. Behaga en gud enligt er tro.

      Och vad jag anser om muslimska män som anser sig att ha rätt till det ena o det andra…. det ska jag inte ens skriva här.

     • Muslimsk kvinna

      Maja S jag brukar inte förneka att det jag gör är för att behaga Allah. Han är så god så det är en mycket liten sak för mig att göra det han vill för mig.

  • anonym

   Vad har slöja med hennes inlägg att göra. Finns andra forum för det. Skriv ditt. Tack.

   • Muslimsk kvinna

    Varför bryr du dig? Kan du inte låta Alexandra svara för sig själv? Känner du att du behöver sitta bakom hennes spakar på något sätt?
    Min kommentar var till Alexandra, som du säkert såg…

    • Annika

     Muslimsk kvinna
     Om du klär dig för att behaga den goda Allah så undrar jag vad han gör för dig? Mer än tycker att kvinnor ska värderas lägre än män och täcka sig för att inte fresta andra män?
     Det är så sjukt diskriminerande så jag blir tokig varje gång det diskuteras!!!

  • E

   När man inte kan gömma sig bakom smink och fin frisyr? Så att slänga på sig slöja är inte att gömma sig då? Snälla någon, uppmana inte andra tjejer till att börja bära slöja.. kan du inte fråga några muslimska män istället om dem kan tänka sig gå i slöja? Vore intressant.

   • Muslimsk kvinna

    Islam förbjuder att män tar liknelse av kvinnor och att kvinnor tar liknelse av män.
    Syftet med att täcka sig med slöja och bära blygsam klädsel är ju att inte dra uppmärksamhet till sig medan smink och sådan täckelse är till för försköning och för att vara tilldragande. Och inget fel med det om försköningen är till för ens make så är den ju bra (så länge man inte plockar sina bryn eftersom brynen är en del av kvinnans skönhet).

    • Män ska i så fall också bära slöja.

     … ska kvinnor bära slöja för att inte dra till sig andra blickar än sin man så ska männen också ha slöja så de också tar bort blickar som bara är till hans kvinna. Ska kvinnorna gömma sig så ska männen det också.

   • anonym

    Javisst männen kan börja med slöjan.

 • Anonym

  Wow du är så fin!!

 • Caloveline

  Blir så glad att du pratar om detta ämne!

  Jag har fått så jävla mycket skit för min kropp, under en tid när jag gick i 7an, 2016, så låg jag på sjukhus, och gick ner i vikt. Man såg det verkligen på mig, och får fortfarande höra exakt samma ord och meningar från samma folk.

  Jag är bara 16 år, tycker det är SJUKT att äldre människor, människor i min ålder, till och med yngre, har mage och saknar sympati (är de rätt ord?) att kommentera någon annan. Det är något jag önska skolan lärde ut, att ord sårar.

  Så osammanhängande, men fattar inte varför folk ska kommentera någon annan, de bevisar ju bara att dom inte är bättre själva.

  http://Www.caloveline.com

 • Saga

  WOW du är så fin!! En riktig förebild 😀

 • Hanna

  Tack, tack, tack för att du orkar ta upp detta!! Folk kommer säkert kommentera elaka saker men oavsett det så är vi så många som är glada och tacksamma över att du är öppen. Glöm inte det fina du. Kärlek till dig!

 • Yasmine

  Du är helt underbar Alexandra! Tycker det är så skönt och lugnande att läsa din blogg och se dina bilder nu för tiden. Det du upplyser om är så klokt och sant!

 • Emilia

  Alexandra, det är jättebra att du tar upp detta, men jag känner att det blir lite dubbelmoral när du själv ofta redigerar dina bilder för att se smalare ut än vad du egentligen är. Du är jättefin så det finns ingen anledning att göra det. Våga visa att man inte behöver vara smal och se ut som ”alla andra”.

  • Sara

   Vadå dubbelmoral? Alexandra går nu ut med att hon inte är perfekt, borde inte det vara asbra? Alexandra har haft ätstörningar, låt henne ta det i sin egna takt hallå!! Låt henne!

 • Camilla Lindberg

  Jag lyssnade på en studie igår, där dom utförde experiment på kliniker tillsammans med forskare som förklarade:
  Män kan knappt få celluliter pga. Deras uppbyggnad under huden är raka och kan inte tränga igenom, medan vi kvinnor har spretig uppbyggnad som gör att fettvävnaden gör sig ojämn hela vägen till det yttersta på huden, därav blir den ”gropen” en cellulit.
  De kvinnor som torrborstade sin hud varje dag i 5v, fick en förbättring med 26%.

 • Ronja

  Vilken kvinna och förebild du är, en sådan härlig inspiration som tar upp det viktiga i vårt egenvärde, att jobba på vår egen self-love.
  Fortsätt preis som du gör vackra kvinna, hurra för dig och din utveckling <3

 • Cecilia

  Män har också lika mycket press från samhället hur ska se ut och vara som vi kvinnor faktiskt. Och män kan precis som kvinnor brabbas av ätstörning. Det finns massor av män som har utseende press och ätstörningar.

 • Anonym

  Alexandra med detta inlägg triggar du igång flickor som har ätstörningar. Genom att skriva att du,som små flickor ser upp till och tycker är perfekt, mår dåligt över små celluliter och att du har gått upp i vikt fastän du är smal, som att du vore jättetjock. Detta tror jag triggar igång att dessa tjejer börjar inspektera sina egna kroppar och hitta ställen över att vara missnöjd över.

  Snälla! Våra kroppar är perfekta som dom är. Man behöver inte gå ut med o visa det man inte tycker om. ” jag har en prick här,o en prick däär, fy vad dåligt jag låååt buhuu.”.

  Jag tror du behöver få hjälp med din självkänsla och hur du ser på dig själv.

  • Sara

   På riktigt, triggar Alexandra? Håll käften!

   • Jonna

    Förstår inte hur hon kan trigga atstörningar när hon bara visar hur hon ser ut? Alexandra är en fantastisk förebild.

    • J

     Fast jag håller med föregående talare där och anser själv att detta lätt kan trigga. Det hade definitivt triggat mig när jag var 18 och sjuk. Detta ständiga uppvisande av kroppen gör att risken för kroppfokus ökar även om det är menat i som något positivt i detta fall. Egentligen spelar det ingen roll om det är en större kropp eller en mindre utan själva belysandet av att här har det funnits eller finns det ett missnöje. Ibland tror jag att det vore bättre att sluta lägga så mycket fokus på kroppen oavsett hur man känner för den och tråkigt nog är jag rädd att detta kommer bli en bok inom snar framtid.

     • EB

      Men snälla nån, det spelar nog ingen roll vad Alexandra eller andra bloggare gör.. här lägger en ”kändis” som säkert många unga tjejer inspireras av och ser upp till, ut bilder från verkligheten. Där hon visar att hon är precis som oss alla andra! Gör hon inte det, så får hon skit för det istället… suck!

  • Lollo

   Håller med, du menar väl men detta slår ju så fel när du är smalare än och snyggare än de flesta. Om du inte är nöjd så är ju vi monster i så fall :/

 • Diana

  Men fina du, så himla viktigt ämne. Tack för att du, en person som är så stor och känd, tar upp det här.
  Jag kämpar med mig själv på det sättet, ibland älskar jag mig och allt jag har och består av, ibland hatar jag mig och hur jag är idag (mot hur jag var förr). Det är svårt det där, många krav, många tankar, många åsikter, många bilder, sociala medier, etc.
  Det jag är tacksam för är min man, som får mig att känna mig så fin oavsett vad, som älskr mig som jag är, som accepterar mig smal, ung, äldre, större, arg, glad, ledsen, lycklig…
  Nu ska jag bara jobba för att själv älskar mig som jag är. 😉

 • Sara

  Alltså jag ÄLSKAR DIG!

 • Emily Harris

  Sååååå bra inlägg!!!

 • Sara

  Haha jag tycker du ser helt perfekt ut på bilderna, sådär kommer jag aldrig någonsin kunna se ut. Vilket är ju skönt att alla ser olika ut! Men dina lite ”fulare” bilder är enligt mig fortfarande i fotomodell status. Jag skulle aldrig klara ett offentligt liv som du gör.

 • Sanna

  Så modigt av dig att lägga ut dessa bilder! Och du är drop fucking dead gorgeous dessutom! You rock girl.

 • Ronja

  Tack för detta inlägg! Du är en stor förebild, kram

 • Undrar bara

  -”Män behöver ju också se ut på ett visst sätt, men dom känns faktiskt mer skonade från hetsen än vad vi kvinnor är. Vi har ju så fruktansvärt mycket att tänka på, jag menar lite stubb under armhålorna är ett big no no! Medan karlar kan gå runt hur håriga som helst och ändå ställa krav på att deras kvinnor ska vara helt hårlösa”.

  Vad menar du med att vi män känns mer skonade? Det är så mycket förutfattade meningar i en del av dina inlägg om just män, vilket är märkligt för att detta ämne hade du kunnat skriva helt utan att ställa män och kvinnor mot varandra. Enligt vem är det ett big no no? Tror du att vuxna män inte vet om att kvinnor har stubb under armhålan? Vilka håriga män har du träffat som ställer krav på dig, ”som sin kvinna”, att vara helt hårlös? Det du skriver är helt enkelt inte sant, det är i din fantasi. Har personligen aldrig träffat någon man med dessa värderingar, då vi inte anser oss ”äga” kvinnor.

  Normala män och kvinnor kommunicerar med varandra i förhållande, min tjej rakar sig för att hon vill. Jag har aldrig bett henne om det. Däremot säger hon till mig när det är dags att raka pungen och det gör jag med glädje för att jag vill vara fin för henne på samma sätt som hon vill vara fin för mig, men att jag skulle ställa krav och sitta som en grottmänniska själv? Haha, skulle aldrig hända.

  Jag är väldigt nyfiken på varifrån du får din info angående mäns krav? Fråga Andreas och hans killkompisar, de lär hålla med mig.

  Tyvärr är det nog ni kvinnor själv som hetsar varandra och bygger upp en föreställning om att männen sitter högt upp på en tron och bestämmer hur ni ska se ut. Ni skapar er en ”låtsasfiende” i mannen, för verkligheten är en helt annan.

  • Anonym

   Absolut! Och Alexandra hetsar upp alla genom detta inlägg

   • lisa

    Min man bryr sig inte hur jag ser ut, jag vet att det är min egen inre kritiska röst. Han påminner mig varje dag om hur fin jag är (och ofta går jag utan smink, ibland e jag hårig osv). Tror det endast e ett fåtal män som ställer krav på att en tjej ska se ut på visst sätt. De som ställer krav på utseende är ju ingen jag vill hänga med. Hade en pluggkompis som undvek mig när jag va osminkad och hade casual kläder (trots att det va inne då med just sånna kläder o jag trivdes i det maximalt) hon va så dissig när jag sminkade mig ”åååååååh vad fin du e med SMINK”- Men förstod att hon var plågad av en värre inre kritiker än jag, hon kom från ett kärleksfattig hem och avbokade kompisdejter för att hon va tvungen att tvätta/gå hem o byta om efter 3 timmars jobb. Trist att låta utseende bli ett tvångsmässigt beteende. Det gav mig perspektiv.

 • Emma

  Älskar detta inlägg, mer sånt 😀

 • johanna

  Så bra inlägg och det där med celluliter, jag har ”råkat” ut för samma, dom bara kom typ över en natt.. känns ju halvkul med gropiga lår, men det kunde väl varit värre!

 • Ava

  Du är kanon snygg. .även med celluliter. 🙂

 • Emma

  Wow vilken kvinna du är 😍😍😍 Älskar din utveckling!!

 • j

  Det som är så sjukt är ju att det är kvinnor som gör att andra kvinnor mår dåligt, och att man ska se ut på ett visst sätt. Jag till exempel går inte in på din (och andra kvinnor som lägger bilder på sin kropp) instagram för att jag börjar må så dåligt för att jag vet ju att det är den kroppen man önskar sig men inte får, alltså en kropp med stora bröst men ändå smal med en snygg rumpa. Jag själv tycker ju att det är snyggt. Men själv är jag endast smal med inga bröst och ingen rumpa och jag börjar alltid må dåligt över bilder där folk visar upp sin perfekta kropp. Jag tycker att de som har såna bilder borde ha privat konton så för de som vill följa kan följa medan de som inte mår bra av sånt inte behöver se. Eftersom är man på utforska på Instagram så kommer det ju alltid upp bilder av folk som tränar och ofta visas det när dom tränar sin rumpa. Jag vet att jag är väldigt känslig! jag har i alla fall slutat att vara på instagram. Men på din blogg bryr jag mig inte på samma sätt eftersom jag tycker att du är rolig och intressant att följa.
  Det var min tanke 😊

  • lisa

   jag tycker idealet idag e rätt galet stor rumpa smal midja o stora bröst, om man går upp i vikt för att få stor rumpa e det svårt att få till en smal midja osv nä det nya idealet borde vara att älska sin kropp o ta väl hand om den.

 • Evahle - en blogg om psykisk hälsa

  Tack för att du skriver om detta Alexandra! Det är så viktigt att prata om. Trots att man vill vara en förebild och vet hur det är att må dåligt över sin kropp så bidrar vi nog alla mer eller mindre till utseendehets och kroppshets trots att vi inte alla gånger tänker på det. Så synd att utseendet ska vara så viktigt när det viktiga egentligen är hur vi mår och hur vi är som personer.

  Vi är ju alla vackra <3

 • A

  Självklart, det första som syns. Totalspacklat ansikte med mycket foundation läppglans smycken matchas med photoshopad stubbig armhåla. Allt för att få ut lite feministpropaganda så några av hennes feministböcker blir sålda.

  Bara fejk rakt igenom, allt hon skriver är så utstuderat manipulation.
  Säljer sig själv som en billig vara.
  Konstigt att inte fler genomskådar bluffen.

 • Strongmama

  Mycket viktigt ämne och bra att ta upp, vi har många krav på oss och inte bara från män, utan även från kvinnor och oss själva, samhället i stort. Jag drömmer om en värld där kvinnor är mer accepterade som de är, mer älskavärda i alla former, sätt och vägar som finns. Mot varandra, med varandra.
  Tack för att du tog upp det här Alexandra.❤

 • Alex

  Det är så svårt att komma undan från det där. Jag har varit sjuk i anorexi som var ett resultat av min redan svåra depression och jag har varit frisk i snart tio år. Men i mitt huvud cirkulerar ändå ibland de där elaka tankarna som säger att jag borde gå ned i vikt och att jag inbillar mig att någon ”bodycheckat” mig på stan pga att den personen tycker att jag är tjock än att jag hade en snygg kappa på mig. Det är så sjukt att de tankarna fortfarande finns även om jag till åtminstone 80 % accepterar hur jag ser ut idag och tycker om mig själv. Kommer nog aldrig bli 100 % men jag är lite ok med det!

  • Reza från Kurdistan

   @Sophia Hayati jag tycker om dig. Du behöver någon riktig man som smeker dina lår och masserar dem dagligen. Jag har jobbat som pizzabagare i 20 år och kan knåda bra. Glöm inte det. Din telnr? Tack

 • Sophia

  Jag går igenom precis samma sak som dig. Jag har gått upp några kilon sen i våras, en byxstorlek större typ. Jag har en väldigt hälsosam vikt och är väldigt smal men ändå känner jag att jag förlorat kontrollen. Jag lider också av ätstörningar och kämpar dagligen med att acceptera min kropp och älska den som är. Det går framåt, men nu när jag gått upp mår jag dåligt många dagar. Vissa dagar tittar jag mig spegeln och känner mig väldigt tjock. Andra dagar ser jag min kropp som den verkligen är- fin som attan! Kramar till dig Alexandra ❤️

 • Louise

  🙏💪👊❤️

 • Emma

  Alltså detta är varför jag älskar dig Alexandra, du är grym!

 • May

  Förstår inte varför man bara pratar om cellulit i samband med viktuppgång. När jag var som smalast hade jag cellulit och har det fortfarande. Vi kvinnor kommer alltid ha cellulit pga mer kroppsfett än män.
  Slutade bry mig om min vikt när jag började träna muskler. När muskelcellerna sväller upp, då ökar kroppsvikten också.

  • alexandra

   Jag pratar om det vid viktuppgång för det var då det drabbade mig 🙂 Kan ju bara utgå från mig själv. Kram

   • May

    Jag förstår. Det var en allmän fundering bara. Tycker absolut man skall normalisera cellulit, kvinnor har det oavsett storlek eller vikt. Tycker det är viktigt att du tar upp det och vågar visa att ingen av oss är ‘perfekt’ 🙂

 • Alexa

  Själv har jag gått hos psykiatriker för mina ätstörningar förut. Psykiatrikern, som var en äldre mager kvinna, sa till mig( som var normalviktig på gränsen till undervikt)fler ggr att jag var för ”svullen” uppenbarligen åt alldeles för mycket, hade varit smalare i början av våra sessioner( det var positivt lät det på henne) och var bred i ansiktet och kommenterade på liknande sätt mig varenda gång, gjorde att jag förlorat all förtroende för att kvinnor inte trycker ner varann.
  Har aldrig fått skit för mitt utseende av män, enbart kvinnor.

 • Johanna

  Ser att nät trollen är framme… Men kan bara säga hejjar på dig Alexandra…

 • Gargamel

  Vacker du är.
  Muslimsk kvinnas talan hade gjort sig mer hörd i ett annat alias eftersom att många omuslimer blir provocerade av aliaset, a shaitan work. Typ under namnet ranya? Lol 🙂 inshaallah. Då hade kommentaren inte fått något mothugg alls, walla. Jag älakar när muslimer inte är araber.

  Alexandra. Du är vacker som en dag ! <3 är ditt fan och din trogne stalker och läsare sen 10 år tbx dagligen pga din skönhet. It is funny cause its true. Pusspuzz

 • Cecilia

  Alexandra kunde ta och svara på sitt inlägg om jerusalem. Och så kunde hon svara på dethär ilägget med hon skrivit hur hon fan tänk sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *