Veckan som passerat..

VECKANS MÅENDE:
Jo men bra, har känt mig väldigt positiv, glad och bara… Ja glad lixom 🙂 Jag har ju annars en tendens

VECKANS GODASTE MÅLTID:
Det måste varit grekiska maten vi åt i Tel Aviv, mums! Scrolla bak i bloggen så ser ni vad jag menar.

VECKANS KLÄDSEL:
Det får nog bli den här sköna klänningen från H&M

VECKANS LÄSKIGASTE:
Har inte varit med om så mycket läskigt 🙂 Tur det va?

VECKANS JOBB:
Det har inte varit mycket jobb alls då jag har varit utomlands. Men har fotat 2-3 samarbeten och svarat på en hel del mail om kommande kampanjer. Men väldigt chill alltså.

VECKANS MYSIGASTE:
Åh det var när det var så fint väder i Tel Aviv och vi satte oss på en uteservering vid stranden och bara njöt. Jag tyckte verkligen det var så himla härligt. Det spelade lixom ingen roll att servitörerna där var dryga och att maten inte alls var god, haha det var så magiskt med den mjuka solen som gick ner sakta.

VECKANS BÄSTA:
Att få vara utomlands med älsklingen. Innan denna resa var det länge sen vi reste ihop. Resorna jag har varit på har ju varit utan honom för det har ju varit jobbresor jag varit på.

VECKANS SÄMSTA:
Alla elaka och hetsiga kommentarer som handlar om religon.. Tycker det är så trist att det blir en sån uppjagad stämning såfort det ämnet kommer upp. Tycker man ska kunna prata om såna saker i lugn och ro utan att någon blir skitarg och kastar skit på någon annan. Sen är det sämsta att jag var sjuk idag också, inte alls skoj.

 

VECKANS BOOST:
Det är ju helt klart från alla fina meddelanden jag får, jag blir så rörd och förvånad! ♥ TACK!! Detta hjälper mig verkligen skita i dom negativa trollen där ute, och det får mig att orka när jag känner mig låg. Så det betyder väldigt mycket ska ni veta.

VECKANS MEST LIKADE BILD:
Denna fick 15000 + likes.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *