Snake

Hej svejs!

Lördag idag då. Jag och Andreas är på väg mot Uppsala för att umgås lite med hans familj. Hans syster bor där, och hon ska resa iväg snart så vi ska träffa henne innan det sker. Blir nog mysigt, tänker lite lunch och promenad 🙂 Jag hängde ju väldigt mycket i Uppsala förut när jag var runt 19 år, då var jag väldigt god vän med en tjej som heter Sara som bodde där under den tiden. Ni som har följt mig länge kanske minns det haha, hon är idag en känd Dokusåpare. Kul hur livet utvecklas så olika för alla! 🙂

Sen får vi se hur dagen utvecklar sig, har inga speciella planer alls för kvällen. Kanske bara blir så att jag fokuserar på att packa upp resväskan eller något sånt, och ev klämmer in ett träningspass. Jag var duktig igårkväll och tog mig till gymmet, fast jag var så trött. Men jag känner har jag har kommit med så mycket ursäkter på senaste tiden så nu får det vara nog!

Ps. Har sett att några troll har hittat hit och skrivit massa vidriga kommentarer. Raderar sånt såfort jag ser det. 

alexandra kissie nilsson outfit chanel

alexandra kissie nilsson outfit blus

alexandra kissie nilsson outfit blus

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)
 • Li

  Vilka härliga bilder :O Synd att du får så många taskiga kommentarer men skit i dem! Gott nytt år 😀 // Li

 • Annelie

  Alltså så snygg outfit! 😍

 • Magdalena

  Så himla snyggt! 😄 👍

 • Reza från Kurdistan

  Alex. Rakade du bort anusskägget inför Israelresan? Det e varmt och rinner rövsvett mellan skinkorna. Tänkte om du baddar rumpan med något så inte det blir brunt på stringen pga värmen.

  • Veronica

   Wow Reza 12 år leker tuff och rolig. Mår du bättre nu när du har skrivit en barnslig kommentar på Alexandras blogg? Sjukt omoget 😒

 • Hm

  Liten cameltoe på dessa bilder, men snygg ändå 🙂

 • S

  Oj vad du redigerat midjan smalare…. Alltid lika sorgligt att se hur dålig självkänsla du har. Du är fin alexandra, som du är i verkligheten, trots att du kanske inte har den där timglaskroppen som du verkar önska. Och bullfeddan fyller ut skrevet på byxorna bra haha 🙈 No hate!

  • Emelie

   Om nu hon skulle redigerat sin bild är det hennes egna val. Du skulle nog bli chockad över hur många människor som gör det. Sen kan du kolla på alla hennes videor på yt. Så här fin är hon även där. Behåll din åsikt för dig själv. No hate säger du men tycker du ärligt att det var en nödvändig kommentar? Hon har nog inte gjort detta inlägg för att hon vill höra vad du tror eller tycker. Sen kan man fråga personen om det stämmer istället för att säga att hon har gjort saker. I och med att du sitter å lägger din tid på detta och inspekterar en annan människas utseende så kan inte du heller ha så bra självkänsla.

   Hoppas att du kan jobba lite på den och må bra en vacker dag. Fokusera på dig själv så löser det sig ska du se.

   Jätte fina bilder Alexandra!

   • S

    I hennes videor på youtube och när hon t.ex gästade Filip & Fredrik så ser hon ju heeeelt annorlunda ut och har en helt annan kropp. Blev faktiskt rätt chockad över att det var hon. Och du verkar ju vara totalt verklighetsfrånvänd som du resonerar 😂 Jag menar mest på att det är trist att hon ogillar sitt utseende såpass mycket och har sån kass självkänsla, fortfarande, efter alla dessa år hon bloggat och gjort om sig själv i Photoshop. Något dags att jobba på kanske..

 • Ayye

  Älskar outfiten! Super snyggt 😍 vart är byxorna ifrån 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *