Lista: What’s in my phone

Senaste samtalet:

Peter via facebook 🙂 Vi pratade om hur vĂ„ra jul och nyĂ„rsafton har varit. Vi pratar Ă€ntligen igen, kĂ€nns sĂ„ bra.

Senaste missade samtal:

FrÄn en vÀn som heter Chris.

Senaste sms: 

SkittrÄkigt att se kanske dÄ jag inte tror jag kan skriva frÄn vem detta Àr, borde kanske ha tagit ett annat sms.. Men dÄ Àr det inte 100 % pÄ riktigt ju!

KĂ€ndaste personen i kontaktlistan:

Förutom influensers dĂ„ kanske? Ashton Irwin frĂ„n 5 seconds of summer mĂ„ste nog vara kĂ€ndast, Ă€ven om jag inte hade nĂ„gon aning om vem han var innan jag och en vĂ€n trĂ€ffade pĂ„ bandet pĂ„ V för 3 Ă„r sen en sommar haha! Men han har troligtvis inte ens kvar detta nummer.. Ska testa.. *ringer* Ne det var inte hans nummer lĂ€ngre, raderar den. Vi kör pĂ„ den nĂ€st-kĂ€ndaste dĂ„, ja dĂ„ mĂ„ste vĂ€l vara Anna-Book! Vart ni impade nu? Hehe…

Vilken app anvÀnder jag mest för tillfÀllet: 

Instagram (sÄklart) men ocksÄ en app som heter Wunderlist. Tycker den Àr sÄ bra, det Àr en alltsÄ en to do-lista som man dela med nÄgon. Jag och Andreas har flera listor tillsammans som vi anvÀnder till bland annat att handla mat, idéer osv. SÄ om vi har lagt in 10 grejer pÄ matlistan, och jag hinner köpa mjölk och Àgg tex sÄ bockar jag i det, och dÄ syns det hos Andreas och dÄ slipper han rÄka köpa det ocksÄ.

Kissie & Pissie var den första listan vi skapade ihop haha, dĂ€r fyllde vi i saker vi ville göra gemensamt. Typ Ă„ka skidor, jag fyllde i Maldiverna ganska direkt, börja klĂ€ttra (vilket vi gjorde ocksĂ„ dĂ€r ett tag) osv. Perfekt för par som har mycket att hĂ„lla koll pĂ„, eller nĂ€r man har olika scheman eller ja vad som 🙂 Jag fattade inte appen först nĂ€r Andreas visade mig den, men nu har jag lĂ€rt mig att anvĂ€nda den nĂ€stan dagligen.

Senaste bilden jag har tagit:

Vi har ju precis varit i Uppsala och trĂ€ffat Andreas syster, hans mamma och bonuspappa 🙂 Vi Ă„t lite lunch och hade det mysigt. Dom ville sedan ha en fin gruppbild innan vi drog hem igen, och det fixade jag dĂ„ jag anser att jag har bĂ€st kamera pĂ„ mobilen. Tyckte det var riktigt bra 🙂 Och hur fin Ă€r inte Andreas jacka som han har pĂ„ sig? Han fick den i julklapp frĂ„n mig.

Senaste spelet jag spelade: 

Laddade ner Fishdom men det var skittrÄkigt, sÄ raderade det nyss.

Senaste skÀrmbilden:

Haha asskÀmmigt egentligen men skitsamma.. Ser ni att en tjej har kommenterat som heter Natalie Freidman? Jo hon Àr en vÀldigt rolig tjej som imiterar kÀndisar pÄ Instagram. Och jag sÄg att hon kommenterade min bild, samt att hon följde mig och blev helt star strucked haha!! Inte direkt sÄ jag har vetat vem hon Àr lÀnge heller, men har lixom tittat pÄ hennes videos, skrattat, envisats om att visa Andreas osv..

 

Kommentarer (19)
 • StrongMama

  hehe hĂ€rlig lista! Ärlig och bra. Inte alls skĂ€mmigt 😛
  Men jag blev mycket nyfiken pĂ„ vad du ska KANSKE vara med pĂ„ ……. vĂ€ntar ivrigt pĂ„ fĂ„ veta 😛

 • Farbror Bosse

  Alexandra Nilsson Din sexiga rumpa passar perfekt i stringtrosor. Jag spanar alltid in din bak nÀr jag ser dig pÄ nÀra hÄll. Stringen doftar sÀkert underbart nÀr den skaver mot ditt trÄnga dajmkryss mmm

 • Caloveline

  Hahaha Àlskar sÄnna hÀr inlÀgg! Du Àr sÄ himla rolig och komisk
  http://Www.caloveline.com

 • Sara

  Varför pratade du inte med Peter? Har ju mÀrkt att du inte skrivit om honom pÄ lÀnge men vad hÀnde?

  • Anonym

   I Peters blogg stÄr det att de varit osams pga Alexandra skriver privata saker om familjen som han tycker ska hÄllas frÄn internet (?). Men att de har pratat om det nu typ..

 • Vanessa

  Älskar din blogg!! 😀

 • Vesnaa

  Semla el Fatimah som du egentligen heter. Sluta ljuga ok?!

  Du tror sÀkert jag skojar. googla pÄ om det dÀr med orena kvinnor och moskén. Ta en titt pÄ Muhammed 54 Är och hans lillflicka Aisha 6 Är vad han gjorde med henne samt hans adoptiv sons fru Zainab. Vilket Àckel eller hur? men ni muslimska kvinnor Àr drabbade av Stockholmssyndromet dvs försvarar pedofiler mördare trots ni Àr gisslan som offer i Pisslam.

  Sedan kan du ocksÄ googla och bÄde se videoklipp frÄn Youtube dÀr man gÄr igen om vad som stÄr i Koranen och haditherna i bÄde arabiska och engelska.
  Jag kan bÄda sprÄken sÄ mig kan ni muslimer inte lura.
  SĂ„ om din man en dag har tröttnat pĂ„ dig sĂ„ kan han 3ggr i snabb takt skrika doubka doubka doubka sĂ„ Ă€r ni skilda. För att han ska ta dig tillbaka sĂ„ mĂ„ste du ha sex med en frĂ€mling eller Imamen gĂ„r lika bra. Det förklarar ocksĂ„ varför Imamen har ett eget ”kontor” med en sĂ€ng 😉

  Ni muslimska kvinnor mĂ„ste befria er frĂ„n satan sjĂ€lv och sluta följa mördaren och pedofilen Muhammad som tyckte att ni Ă€r vĂ€rda 50% av mĂ€nnen och ibland uttryckte sig som att ni Ă€r lika med Åsnor.

  Det finns ocksÄ en vers i Koranen och haditherna om hur Muhammed kunde ge sig pÄ gifta kvinnor och be om sex sÄ fort han tyckte om dem. De var dÄ tvungna att sÀra pÄ bena och behaga galningen. SÄ allt finns i Koranen om man vill veta.

  Va Àrliga mot er sjÀlva och sluta förneka sanningen!!!

  Shalom systrar!!!

 • Bretty/billie

  Alexandra kan du göra en reaktion video pÄ detta
  https://youtu.be/4528DvagDwQ

  Gammal goda tiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *