Hotel saul

Inlägget är i samarbete med Israeliska turistbyrån 

Jag har glömt att visa hur vi har bott när vi var i Tel Aviv.. Det första hotellet vi testade var Hotel Saul, ett charmigt boutique hotell som låg mitt i smeten. Perfekt för den som vill ha gångavstånd till det mesta. Dom hade en väldigt mysig resturang som var populär och välbesökt både under morgonen men också under lunchtid. Där serverades det typiskt Israelisk mat. Vi beställde gärna upp frukosten till rummet och myste i sängen, delvis för vi var väldigt morgontrötta men också just för att det var väldigt populärt ställe att komma och äta på. Stilen på hotellet var väldigt Andreas, han gillade det verkligen 🙂 Tegelväggar och lite annorlunda. Jag är glad vi testade att bo på lite olika hotell så man får känna på allt möjligt. Detta hotell kändes verkligen Israeliskt, och det var trevligt verkligen. Kändes roligt att testa på ett annorlunda hotell än från vad jag brukar välja.

Ps. Personalen på hotellet var väldigt trevliga. Vi fick lära oss under resans gång att det inte bjuds på överdrivet mycket leenden från servicepersonal. Spelade lixom ingen roll om vi var på resturang eller i en butik. Varför förstod vi inte, men så var det verkligen. Men detta hotell var ett undantag, så det var verkligen positivt 🙂 Vi gillar leenden och hjälpsamma människor.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)
 • Madde

  Har bott på Malta och bor just nu i Italien. Tyvärr likadant här gällande servicen. Att le, vara trevlig samt artig verkar tydligen kosta pengar…. Varje gång man kommer hem till Sverige blir man överväldigande av alla fina leenden, glada och trevliga butiks- och restaurangspersonal. Svenskar tar troligtvis detta för givet, men som sagt i många andra länder ser de servicepersonalen knappt åt ditt håll. Suck! Väldigt tråkigt – ger endast dålig energi 🙁

  Önskar att alla i Sverige kunde vara mer tacksamma för både sjukvården och servicepersonalen! <3

  • Alex

   Jag jobbar inom service och är man ens lite sur åtminstone som serveringspersonal så kan man förlora sitt jobb det är åtminstone som timanställd. Nu också för tiden blir man nästan uthängd på nätet om man skulle ha en dålig dag och inte kan dra på smilbanden.

 • Rebecca

  Väntat på att nån bloggare ska våga ge lite positiv feedback om Israel ❤️❤️❤️❤️

 • StrongMama

  Åh vad jobbigt när man är van att allt och alla ska le och vara glada, för det ingår i servicen på något sätt. Jag hade inte orkat med det, man tar det som otrevlighet på något sätt men kanske det är så att i andra länder är det tvärtom, att det ses mer som service att vara allvarlig, hålla låg profil.? Ja jag vet inte, jag är så van att åka till Spanien jämt att jag bara kan det typ, nä men är van vid deras skämt, smile och allt ståhej. 🙂

  • alexandra

   Ja jag tycker också det ingår, eller så är det så att man är bortskämd med att folk är så väluppfostrade hemma i Sverige =) Jag märker ofta att jag tackar väldigt mycket i jämförelse med andra när jag är ute och reser.. Antar det också beror på hur jag är uppfostrad och van med.

  • Star

   Vilken tragisk kommentar Besna. Föreslår att du hittar en hobby istället för att spy din hatiska galla på en blogg.
   Alexandra: heyer inte det SAUL och inte SOUL? (Rubriken)

 • Caloveline

  Oj vilket fint hotell! Har aldrig sett något liknande hotell rum innan, ser ju jätte hemtrevligt ut, man är så van vid att se mörka lyxiga hotellrum. Skönt med nytt!
  http://Www.caloveline.com

 • Emilia

  Läser du inte igenom det du skrivit innan du publicerar? Det är ofta stavfel och grammatiska fel i dina inlägg. Till exempel så heter hotellet Saul, inte Soul som det står i rubriken. Sen heter det väl ändå ett botique hotell och inte en? ”Personalen där var väldigt trevliga där” låter också lite konstigt.
  Menar inte att vara elak eller något, men eftersom bloggen är en del av ditt jobb så tycker jag att du borde kunna ta någon minut att korrekturläsa.

 • muslimsk tjej

  Alexandra. Du betalar ju inte en enda krona för dina resor hotell och maten du visar på bilderna.
  Det e lixom dealen att du gör reklam och får allt gratis. Kan du börja jobba någon gång på med ett riktigt jobb riktigt?!

  • Anonyma

   Pinsamt försök till att provocera, det var liksom så tydligt så man började skratta istället. 🤣

  • Emilia

   Får jag fråga varför du måste förtydliga att du är muslimsk? Spelar det någon roll vilket land man kommer ifrån eller vilken religion man tillhör?

   Sen vet du väl inte om hon har fått allt ”gratis”. Hon har ju bara märkt ut något enstaka inlägg som reklam. Var allt gratis så skulle alla inlägg om det vara reklam.

   Vad är ett ”riktigt jobb”? Vad jobbar du själv med?

  • alexandra

   Jag har världens bästa jobb anser jag 😀 Hoppas du känner detsamma som kan kritisera andras sätt att livnära sig på.

  • Anonym

   Antingen är du inte en muslimsk tjej och använder det som ett alias för att smutskasta muslimer, eller så är du en muslimsk tjej och skämmer ut dig ordentligt. Sluta dra in min och många andras religion i dina hatiska komentarer, endast pinsamt.

   • Anonyma

    Det är ju tydlig avundsjuka. Vem skulle inte vilja ha det liv du har. Även om jag gillar mitt liv ä suger mitt jobb tex. Men orka vara bitter för det, du har jobbat dig upp där du är idag och folk som använder frasen ”Inget riktigt jobb” är bara avundsjuka.

 • Malin

  Jag har varit två gånger i Japan och aldrig blivit besviken på den servicen som finns både i butiker, restauranger eller på hotellen. De har nog tyckt att jag är en riktig flumaja som älskar att prata på deras språk😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *