Lighthouse

Hej på er!

Hoppas ni har fått en fantastisk start på det nya året. Det kan jag verkligen påstå att vi har fått. Vädret idag har varit underbart, 18 grader, sol och inget regn (äntligen) 🙂 Vi började dagen med att checka in på hotellet lighthouse som ligger i Tel Aviv, så vi är tillbaka här igen. Känns väldigt skönt att bo centralt igen även om det förr hotellet endast låg 15 minuter ifrån med bil. Men detta hotell som vi bor på nu ligger endast 5 minuter från stranden och runtomkring finns det massor av restauranger och mysiga fik 🙂 Jag tycker verkligen om det här, så härlig stämning.

Och igår då, ja då hade vi nyår och det firade vi genom att äta en mysig middag tillsammans och pussas på 12-slaget. Vart superlungt och inget speciellt, vi åt sushi och drack lite bubbel. Dom firar inte nyår speciellt stort här fick vi lära oss, så det var minimalt med fyrverkerier och smällare. Verkligen inte som hemma i Sverige då folk jublar och skriker på 12-slaget haha. Här gick någon knappt ut från restaurangen när klockan slog 12, folk fortsatte som vanligt bara. Så för vår del vart det en puss, en skål med bubbel och sen åkte vi tillbaka till hotellet igen. Sov alltså innan klockan blev 1 haha 😉 Så himla skönt!!

Imorgon tänkte vi iaf besöka Jerusalem, det har vi hört ska vara väldigt spännande så det ser jag fram emot 🙂 Vi ska ner till receptionen och boka det nu strax så det blir av. Vi tänker nog skippa guidade turen, vi vill gärna trosa runt själva 🙂 Sen var det en taxichaufför här om dagen som erbjöd sig vara vår guide, vet ni vad han ville ha för det? 6500 kr haha!! Helt galet, trodde först jag hörde fel med nej.. Det kostar i normala fall ca 1000 kr…

Min fina älskling innan 12-slaget! 🙂

Blev inte den klänningen som jag hade tänkt, då hade jag varit extremt överklädd i jämförelse med dom andra på restaurangen hehe… 

Gullig kopp kaffe jag fick till frukosten imorse va? 🙂

Sovrummet.

Badrummet är så fint tycker jag, älskar svart marmor! 

alexandra kissie nilsson tel aviv

Golden hour

alexandra kissie nilsson tel aviv

Solnedgången var verkligen WOW!

En tysk tjej hjälpte oss fota denna bild, hon va duktig eller hur? 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *