Förra årets nyårslöften var:

– ”Våga ta för mig mer. Vill jag ha något ska jag inte vara rädd för att fråga om det!”
Ja det tycker jag att jag har blivit bättre på. När jag mådde dåligt tex gick jag och bad om en anställning och fick den. Jag har blivit bättre på att ringa upp kunder och andra och ifrågasätta samt ge mina funderingar rakt upp och ner. Det har lett till rakare svar vilket underlättar för samtliga anser jag. Men detta år ska jag fortsätta ut vecklas på denna front och bli ännu bättre på detta.

– ”Lägga mindre fokus på vad andra gör/ inte gör.”
Ja alltså jag har verkligen försökt, för detta är en punkt som jag verkligen borde ta mig till. Vad andra gör och inte gör borde inte vara något jag fokuserar på. Jag ska fokusera på det jag kan göra och ändra. Jag vill nog säga att jag har blivit lite bättre på det, jag har tagit bort folk jag inte känner ger mig positiva tankar och till och med sagt upp vänskaper och verkligen gått vidare från personer. Jag har inte ältat i mitt beslut och jag smygkollar inte heller vad personer har för sig. 

– ”Läsa mer böcker.”
Jag har misslyckats helt på den här fronten haha, även om jag själv har släppt en bok 2018! Shame on me! Jag skyllde mycket på att jag inte ville bli influerad av andras verk medan jag skrev min egna bok så jag inte omedvetet skulle råka kopiera någon hehe… Kanske en dålig ursäkt? Eller så var det klokt. Who knows! Den enda boken jag läste var omringad av idioter och jag läste inte ens hela. Men jag blir tyvärr för rastlös och jag klarar inte av att ta det lugnt och fokusera enbart på boken. Det lixom kryper i kroppen på mig.. 

– ”Festa mindre.”
Ja denna punkt har jag verkligen lyckats med 🙂

Ja så man kan säga att jag både har lyckats och misslyckats med förra årets nyårslöften. Jag har inga direkta löften som jag vill hålla detta år, men jag har ju önskemål på hur året ska se ut 😉 Bland annat att köpa hus, anställa 2 personer, komma igång med träningen direkt efter denna resa, resa ännu mer och jobba ännu mer på att inte lägga för mycket fokus på vad andra gör och skapa egna möjligheter. Jag har en tendens att tyvärr lägga alldeles för mycket på att andra istället för att fokusera på mig och mina möjligheter. Jag borde också försöka arbeta på att kunna ta det lugnt, jag får panik såfort jag inte har något inplanerat och jag får nästan ångest. Det är så dumt, för jag borde bara njuta av det. Så det vill jag gärna bli bättre på, ska börja gå hos en KBT terapeut tänkte jag som förhoppningsvis hjälpa mig med det.

18e våningen på hotellet vi bor på, häftigt va?

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *