Otippad vinnare?

Hej! Igår var vi på Idofinalen ett härligt gäng. Så himla skoj och jag älskar ju såna tillställningar. Jag är så fascinerad över hur man får allting att funka. Jag sitter och tittar på alla anställda som springer runt och stressar med publiken, kändisar och mat. Sen har vi alla som jobbar med tekniken, filmning, ljus osv. Sen har vi alla idoler, programledarna, manusskrivarna.. Ja det är så fruktansvärt många som arbetar och alla måste synka så det senare klaffar när det kommer upp på TVn. Sen tycker jag det är så häftigt med alla dessa stor kameror och kranar som ser till att filmningen blir mjuk och stabil. Jag hade nog tyckt det var kul att jobba som producent för jag tycker det är så kul att hitta snygga övergångar och att filma på sätt som funkar ihop med resten av materialet så det flyter på bra och ger tittaren en naturlig övergång och tydlig förståelse för vad det dom faktiskt tittar på. Det är ju inte bara att klippa ihop lite klipp här och var lixom.

Men om vi ska fokusera på finalisterna och att det faktiskt var Sebastian som vann och inte Kadiatou.. Det gjorde mig väldigt förvånad, hörde även flera andra i publiken som vart förvånade över resultatet! Inte för att jag inte tycker Sebastian är bra, tvärt om han är GRYM! Men när jag tittar på Kadiatou så ser jag en internationell artist som kan växa sig större. Sebastian är en bra svensk artist, förstår ni hur jag menar? Men samtidigt är jag sjukt glad för hans skull, han såg ut att vara så himla lycklig på scen och han förtjänar ju att vinna om han verkligen brinner för det. Finns ju nästan igen tråkigare när en vinst eller en plats går till en person som inte brinner för det till 100 % när det finns andra som hade dödat för den platsen.

Aja lördag idag då 🙂 Tänkte sätta på mig lite kläder och fixa iordning mig för vi tänkte åka till Gamla stan och möta upp Andreas pappa och fru Gunilla som är på besök i Stockholm. Sen mot kvällen är det ljusbord med min familj. Så det blir mysigt!

Jag tog med mig Issa och Andreas igår.

Andreas var upptagen med att ta lite coola rörliga bilder därifrån 😉 Ni kan se hur det såg ut på min instagram-story!

Satt världens sötaste tjejer framför oss med matchande outfits, so ute! Ångrade mig lite då, vill nu visst ha barn. Drömde faktiskt om att jag fick barn inatt, haha vad är fel på mig..

Jag såg mest fram emot att se Zara Larsson på scen, tycker hon är så cool!

Så avis på Zaras outfits, så snygga!!

Grattis Sebastian!

Så häftiga ljus på efterfesten!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • S

  Tycker faktiskt tvärtom. Anser att Sebastian har en helt annan soul än kadiatou som förvisso är väldigt duktig men det är lite mycket Rihanna look a like. Således tror jag att Sebastian har minst lika bra möjligheter att lyckas internationellt.

 • Rena

  Yes, the Zara looks are beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Hanna

  Min teori är att det redan är uppgjort, utan idolernas vetskap såklart. Det är väl nästan alltid tvåan som blir störst? Därför vill man inte binda upp en sann talang som kan lyckas internationellt till de kontraktet man får när man vinner idol.

  Haha har inte kollat på idol alls i år men min lilla teori.

 • sandrana

  Hej herr / fru,

  Behöver du låna pengar mellan individer för att möta de ekonomiska svårigheterna att äntligen komma ur den odödlighet som provar bankerna, genom att du avvisar dina filer med begäran om krediter? Ms Sandrana kontor kan låna dig det belopp du har
  behöver och med villkor som gör ditt liv enklare. Så kontakta mig för att veta mer om våra gynnsamma förhållanden.
  Vi erbjuder från 10 000 € till 5 000 000 € för en återbetalningsperiod på 5 år till 25 år med en hastighet om 2% per år. Du kan kontakta mig:

  [email protected]

  [email protected]

  tack;

 • Nikolina

  Tror absolut att kadiatou kommer lyckas bäst internationellt och tycker hon har en väldigt mycket bättre röst men BÅDA var grymma! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *