Höstlistan

1. Beskriv din höst i tre ord!

Jobb, boksläpp och kämpaglöd!

2. Vad kommer du äta i höst?

Mycket vegetariskt, så tänk er grytor med ris och annat smaskigt 🙂

3. Vad kommer du dricka i höst?

Mycket kaffe som vanligt, det ändras aldrig. Selar ingen roll vilken årstid det är 😉 Men kommer nog unna mig såna onyttiga kaffemojs, tänk er tomtelatte med grädde och chialatte hehe…

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

Min nyinköpta stickade tröja som är den skönaste någonsin! Sen såklart min jacka från acne som är min favorit i garderoben.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?

Jadu det kan man ju undra 😉 Jag bloggar, jobbar på boken, kollektioner, säljer in samarbeten till resor jag ska göra, fotar, tränar, ute och går med hundarna.. Sen filmar ag väldigt mycket till min youtube också, känns kul att publicera minst 2 videos i veckan. Har fått ett väldigt bra flow och känner mig inte längre stressad över att skapa innehåll som jag gjorde förut. Nu får jag ju också hjälp av min fotograf och vän Malin som ser till att jag har content till bloggen, så kan jag ”lägga det åt sidan” lite ibland och orka lägga energi på filmning.

Sen ska det ju hända spännande saker med lashes by Alexandra Nilsson. Nya modeller, roliga erbjudanden och nya boxar kanske 😉 Så det är fullt ös hela dagarna!

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Oj jag tittar tillbaka i arkivet nu och det hände en hel del haha.. Jag tömde min förra lägenhet bland annat för att jag flyttade in hos Andreas, jag hyrde ut den till Amir som fortfarande bor där. Jag och Andreas var också ute och reste, vi var i Sri Lanka på surfresa! Titta vilka fina bilder det är nedför 🙂 Den där apan var ju så busig och bråkade/ skojade med alla turister. Så kul!

7. Vad läser du?

Jag är ju fruktansvärt dålig på att läsa något över huvudtaget, så blir mycket aftonbladet bara.. Försöker läsa böcker men jag är för rastlös för det 🙁

8. Vad tittar du på?

Lite olika, men det bir mycket av Netflix egna serier och filmer. Tycker dom producerar såna bra grejer! Bland annat serien Maniac som handlar om mediciner. Älskar sånt haha… Sen tittar vi på A series of unfortunate events som är en serie för äldre barn tror jag men jag älskar hur den är filmad och gjord! Påminner om moulin rouge lite på stilen.

9. Vad var bäst med sommaren?

Att jag fick resa så mycket som jag gjorde, hade verkligen världens bästa sommar typ för den var så lång! Den började lixom tidigt i maj och jag levde livet fullt ut vill jag påstå. Så kul!!

10. Vad har du för höstplaner?

Ja jag har ju boken som som släpps den 6e November, så pepp!! Nästa vecka är det 2 events för mina smycken med Ur och Penn, och sedan har vi ju träningskläderna som ska släppas också. Sen verkar det som att vi drar till Dubai och Maldiverna nästa månad redan, alltså wow!! Är typ avis på mitt egna liv just nu haha..

Förutom det har jag massa roliga samarbeten som ska göras och jag känner mig allmänt tacksam för livet som jag har nu. Känns som allting äntligen har vänt och jag känner att jag inte är så olycksdrabbad längre. Förra året vart jag ju stämd (orättvist enligt mig då det fanns andra bloggare som verklige sysslar med smygreklam borde ha blivit anmälda) och sådär.. Sen fick jag 2 tråkiga besked samma dag och dagen efter minns jag så vart helt knäckt och kände att jag borde lägga ner allt.. Men nu är det tvärt om! Att livet kan ändras så mycket.. Gäller ibland att härda ut..

Längtar tills jag får signera böcker igen, sån wow-känsla det är!

11. Vad är det bästa med hösten?

Men såklart alla mysiga höstkvällar med tända ljus och sådär 🙂 Sen arbetsmässigt gynnas vi bloggare väldigt mycket av det, mycket kampanjer och det är ju superskoj!

12. Hur höstmyser du?

Tänder en massa ljus, gör det fint hemma, städar oftare (haha kanske inte låter så kul men det höjer mysfaktorn) och tar hand om mina kära lite mer kanske.. Jag höstmyset gärna också genom att ha drinkkvällar med tjejerna, tycker det är så himla roligt att få umgås med alla tjejer samlade. Blanda drinkar i Issas nya lägenhet, klä upp sig lite extra, på med fransarna och dansa lite ute sen 🙂

13. Vad har du på TO-DO listan just nu?

Jo jag ska NU skriva 2 sista sidor till boken som ska vara i slutet. Sen ska jag kika på vilka som har osat till nästa veckans event och sen återkoppla träningsmärket som jag jobbar med. Har fått mina första sampels hem!

14. Vad är det sämsta med hösten?

Att solen går ner så förbaskat tidigt, redan vid 4-5 börjar det bli mörkt och det känns ju skittråkigt. Tycker dagarna känns kortare och då kan jag tyvärr ha en tendens att känna mig stressad..

15. Bästa musiken för regniga dagar?

Lugna sköna låtar med mycket piano och fiol, det tycker jag är nice! Spotify har en mysig ”soft höst” lista som jag kan rekommendera 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *