Tänder är så viktigt!

Inlägget är i samarbete med Belissas

Min ”hang up” är tänder, helt klart! Tycker det är så viktigt att ha fina tänder, jag tycker det visar att man tar hand om sig själv och sin hälsa. Därför tar jag extra noga hand om mina egna. Jag har ju tandfasader på övre raden, men inte nedre så det är viktigt att bleka nedre raden. Då använder jag tandblekning från Belissas *KLICK*

Det är superenkelt, det är en skena som man sätter in i munnen med gel. Sen sätter man in en lampa som ingår i deras ”stater kit” och den ska man ha i munnen 30-40 minuter ish. Då sitter jag och gör annat, tex bloggar eller redigerar videos 🙂

Om ni använder koden KISSIES får ni 50 % rabatt på deras be-starter kit. Hur bra? Och inte nog med det så har Belissas har 100% nöjd kundgaranti vilket gör att kunde får tillbaka sina pengar om dom inte är nöjda med sin produkt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (58)
  • Rebecca

   Men…bara sluta med dina tråkiga länkar…tror du verkligen, att dina cliffhangers lockar fler besökare`???

 • Susanna

  Hej!
  Vet du om man kan få ilningar i tänderna av denna blekning?☺️ Jag har blekt tänderna tidigare men fick såna ilningar efter det så jag har inte vågat prova igen. Men jag vill gärna bleka dem lite☺️

 • Sofia - bipolär och fd laestadian

  Älskar fina tänder! Dock litar jag tyvärr inte på såna produkter 🙁

 • Åsa

  Var rädd om dina tänder och rekommendera inte vad skit som helst t dina läsare.
  Tandläkaren bleker bra allt annat förstör.

 • Lol

  Haha. Sista bilden är så tydligt redigerad – fasader går inte att bleka… 🤣🙈 Pinsamt.
  Vidare är alla dessa hemmablekningar bara temporärt ,dvs blekningen håller inte.

  • J

   Tänkte precis skriva samma sak. Att lägga upp en efterbild där även tänderna i övre käken – SOM HON JU INTE BLEKER är vitare… tar ju bort all trovärdighet.

  • alexandra

   Har inte blekt fasaderna, har blekt nedre raden =) LÄS TEXTEN!

   • Liv

    De menade bara att även dina fasader ser vitare ut, trots att du inte blekt dem. Verkar bero på redigeringen av bilden. Då undrar man ju faktiskt om produkten fungerar 🙂

   • Lol

    Men hur kommer det sig att både de övre tänderna (fasader) samt den nedre ”blekta” raden har samma färg före och efter när den övre raden inte kan blekas?

    Är du helt blåst, eller spelar du bara?

 • Hanna

  Du gör tydligen allt för pengar…
  För det första, man behöver inte bleka sina tänder för att ha fina och hälsosamma tänder. Det viktiga är att borsta två gånger om dagen och att använda tandtråd/tändstickor samt gå till tandläkaren regelbundet. Bäst för tänderna är att INTE bleka tänderna eftersom det sliter på emaljen och gör att man lättare får hål. Att rekommendera tandblekning för ”hälsa” är ren bullshit.
  Dessutom, hur korkade tror du dina läsare är? Dina före och efter bilder är manipulerade. Allt för att lura läsarna på pengar. Rent ut sagt patetiskt Alexandra!

  • alexandra

   Nej jag gör inte allt för pengar, men jag bloggar och gör reklam. Korrekt! Sen tror jag mina läsare är bra på att vara källkritiska och ta egna beslut. En tandblekning funkar bra för mig, men kanske inte lika bra på någon annan. Precis som med allting nästan! Så lägg ner tramset med missunnsamhet, känns så typiskt bittra svenskar..

   • Hanna

    Alla bloggares favorit när de får kritik ”alla är avundsjuka”… Nej, jag är inte missunsam eller avundsjuk på att du kränger reklam med dåligt underbyggda argument om tandhälsa. Inga tänder mår bra av att blekas och bleka tänder har inget med tandhälsa att göra.
    Dessutom, du bleker inte fasaderna? Nähä, så varför är de flera nyanser vitare på din efterbild? Jo, för att du ljusat upp hela bilden och fuskat fram ett resultat så att alla tänder ser vitare ut (samt din hud men du kanske blekte den också?).

 • lisa

  Det där är falsk reklam..Du har fasader på överkäken, som inte kan blekas. På efter-bilden har fasaden även plötsligt blivit ljusare vilket avslöjar att du gjort bilden ljusare bara för att få det att framstå som att blekningen fungerar väldigt bra. Inte ok. // tandläkare

  • alexandra

   Jag har inte blekt övre raden för jag har fasader, korrekt! Läs texten innan du hoppar på mig snälla…

   • J

    Men det är ju du som inte fattar vad vi skriver: HUR KAN ÄVEN ÖVERSTA RADEN VARA VITARE PÅ EFTER-BILDEN??? Just eftersom du INTE bleker dem? Alltså – FEJK BILD! Fattar du nu???

    • alexandra

     FÖR ATT HELA BILDEN ÄR LJUSARE + jag har borstat tänderna på andra. Gud vad är det för fel på folk att direkt tro det är fejk?

     • Ceccan

      Folk reagerar nog på att efterbilden är både övre och undre tandraden så mycket ljusare. Jag vet att du skriver att du bara bleker undre tandraden men med efterbilden ger det intrycket att allt är mycket ljusare vilket inte ger ett trovärdigt intryck, bara. Det är det folk reagerar på😄

     • J

      De övre tänderna skulle ändå inte bli lika ljusa som de övre. Lägg upp en annan bild som ser mer trovärdig ut. Samma ljus som på före-bilden.

 • Linp

  Läs vad dom skriver A! Dom skriver att på efterbilden är övre tandraden vitare än vad den är på förebilden och det stämmer. Titta så ser du. Alltså menar dom som skriver att du gjort efterbilden vitare än vad originalbilden var när du tog den. Förstår du?

 • Jag

  Men du har ju porslinsfasader? Blir inte så trovärdigt…

  • alexandra

   LÄS TEXTEN!!

   • Johanna

    LÄS dina läsares kommentarer och försök förstå varför vi reagerar. Så många som försökt förklara för dig nu men du fattar ju ändå inte. Gör om – gör rätt. Om inte för dina läsares skull, så för Belissas som faktiskt betalar för ditt misstag.

 • Mia

  Haha omg…du har ju bara satt på ett ljust filter. Fina bröst✌

 • Emma

  Står det i ditt avtal ”ha bara bh och trosor på dig när du tar reklambilderna?”
  Om ja = sluta samarbeta med dem
  Om nej = varför har du bara det på dig?
  Om svaret är ”för att jag vill” så kan du lika väl inte svara för jag pallar inte se halvnakna kroppar överallt. Sjukt tröttsamt. Eller vänta, det var väl du själv som skrev det i inlägget där du hyllade LD?

  • Hanna

   Nakna kvinnokroppar säljer mer än påklädda, och ändå är hon ”feminist”.

  • Cecilia

   Alexandra tänkte sex säljer helt klart för det är mycket hon gort reklam för i underkläder tex,en brödrost var en av många gånger..

  • alexandra

   Vänta va..? Jag var på Bali, jag gick runt i underkläder för det var sjukt varmt. Sen får jag visa upp min kropp hur mycket jag vill, jag äger min kropp. Vill du inte se det behöver du inte gå in här, jätteenkelt. Finns massa med bloggar att läsa, bland annat Lady Dahmers blogg. Men hon visar också upp sin kropp.. Ja så du får väll leta vidare 🙂

   • Hanna

    Fast det är ju ditt privatliv, nu är det ju reklam vi pratar om. Du gör reklam för tandblekning genom att vara avklädd på grund av att lättklädda kvinnokroppar säljer mest. Du stöttar bara förtryck mot kvinnor och dess kroppar, genom att sälja din egen kropp till media

   • Johanna

    Du är så fel ute så det är ingen idé att ens försöka förklara för dig varför det inte ligger i någons intresse att marknadsföra tandblekning halvnaken.

    • alexandra

     Ok så du bleker tänder i badrummet i en rymddräkt och hjälm? Lycka till med det och jag fortsätter vara bekväm i dom kläder jag väljer =)

     • Johanna

      Om jag lägger upp bilderna i mafö-syfte – ja, då flashar jag inte TUTTARNA utan ser till att TÄNDERNA är i fokus, vilket väl förmodligen var ditt uppdrag.

      Verkar vara svårt för dig att pudla… Allt du behövt göra hade varit att erkänna att det blev lite fel – och korrigera detta. Nu är du så jävla sur för att du inte fick en massa kommentarer om hur fint det blev och hur fin du är vilket bara blir en flashback till Kissie 16 år.

     • alexandra

      Detta handlar inte om att jag vill ha kommentarer om mina tänder, det struntar jag fullständigt i om jag ska vara ärlig 🙂 Det jag bryr mig om är detta hemska fokus på kroppar, hur vi ska ständigt hacka på kvinnor. Hade ja varit man och poserat utan tröja hade jag troligtvis inte fått höra något om det. Det är mitt problem. Sluta försöka censurera kvinnokroppen. nu.

     • Johanna

      Eftersom du tagit bort ”svara” på din sista kommentar så svarar jag under din förra kommentar: Jag menar naturligtvis inte att du vill ha kommentarer om dina tänder…. det var ju tänder inlägget handlade om… menade att du vill ha positiva kommentarer om dina bröst – som ju inlägget INTE handlade om.

      Du kan sluta försvara din rätt att få visa din kropp. Vi vet att du tar alla tillfällen i akt att göra det. Kändes bara aaaaningen malplacerat i ett inlägg om tandblekning…

      Enough about this now.

    • Johanna

     Det är väl ingen som försöker ”censurera” kvinnokroppen??
     Blir tyvärr bara tröttsamt och fånigt när du söker bekräftelse på detta sätt. Feminism handlar inte om att hela tiden visa sina bröst, vilket verka vara det enda du kan bidra med. Herregud – det gjordes ju fullt ut på 60-70-talet när bh:n slängdes och även mormor var toppless på badstranden.

     En liten fundering bara…. varför visade du inte upp brösten innan du opererade dem???

     • alexandra

      Är det verkligen det enda jag bidrar med? Hör du själv hur nervärderande du är mot en annan kvinna, helt utan anledning? Vad är ditt problem som stirrar dig blint på brösten när det finns så mycket annat att hämta från bilden? Jag tycker synd om dig, du är så hjärntvättad så det finns inte. Ta dig en funderare över vad ditt problem är när du stirrar dig blint på brösten. När du inte kan se djupare än huden. När du väljer att kategorisera en annan person beroende på hur mycket tyg som täcker huden.

 • anna

  Din lilla efterblivna idiot! Hur jävla svårt ska det vara att förstå det folk skriver? Tandblekningen som du gör reklam för är bara bluff!! Sånt skit fungerar inte idiot!!

 • Anonym

  Hon är en bloggerska. That’ s why hon inte fattar vad hon gör eller vad läsarna skriver. Enkel förklaring. Eller en annan förklaring: Pengarkåt så det skriker om det därför gör allt för att spela dum och trögflytande!

 • Sassa den som blir uthängd

  Varför är ni så taskiga??????😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

  Hoppas ni har en bra dag älskar din blogg 💚

  Igår rann tårarna . Vilken mardröm . Alltid saknad.
  https://nouw.com/sassabassa/igar-sorjde-vi-en-av-varldens-finaste-ma-34286101

  • Cecilia

   Sassa kan du snälla sluta spamma!

  • Sanna

   Sassa, vi är inte elaka utan förbaskat trötta på att du fiskar läsare genom att alltid skriva ledtrådar om att ditt liv är en fullständig misär.
   Din blogg är tråkig, därför har du inga läsare.
   Det kvittar hur många som skulle orka asa sig in via din länk just idag. Jag lovar att de inte återkommer imorgon, just för att det inte finns något intressant att läsa.

 • Sanna

  Utan att kalla dig för fula saker och tramsa mig så vill jag också påpeka vad som gått fel här.
  Jag såg det här inlägget igår och reagerade direkt på att du använt exakt samma bild, den enda skillnaden är att du ljusat upp ”efter”bilden, dvs tänder, hy, läppar, allt är flera nyanser ljusare än ”före”bilden.
  Du hade kunnat redigera bilden annorlunda och bara ljusat upp den undre tandraden eftersom du skriver att det var den du blekte.

  Hela ditt ansikte blev ju knappast ljusare av att du borstat den övre tandraden?

  Nu föll inlägget istället platt och tappar all trovärdighet.
  Förstår du vad vi menar nu då?

  Sindy Niklasson gjorde också urusel reklam för produkten och visade en förebild där man knappt såg tänderna och det man såg var skymt av skugga. Efter blekningen visas tänderna ordentligt med filter och skarpt ljus från badrumslampan.

  Lite trovärdighet skulle inte skada 🙂

 • Eh

  Men vad otrevlig du är Alexandra! Du behöver väl inte bli så defensiv när folk undrar saker? Svara bara istället för att skriva LÄS TEXTEN. Varför har du lagt upp en ljusare efterbild liksom? Då går det ju inte att jämföra bilderna med varandra?

 • Anonym

  Att fuska/överdriva då det görs reklaminlägg gör de flesta har man märkt. Här har vi ett väldigt bra bevis på det! Allt för att tro att sina läsare är totalt blåsta och lättlurade. Allt för att tjäna pengar!
  Redigera inte bilden ett skit då ni gör reklam. Ljusa inte upp bilder etc etc! Rör dem inte så kanske det blir något äkta. Likaså när Viss pratar om produkten som är reklam. Det låter så överdrivet och fel så man stänger bara av skiten. Var neutrala, ärliga och inte så pengakåt! Men höjden var ju nu att du inte kunde erkänna ditt fel och ta kritik. Väldigt dåligt när du vet att dina läsare har rätt!

 • Johanna J

  Du är grym Alexandra!