Träning med grabbarna

Då har vi både filmat och jag sprang iväg på ett gympass med Ashkan och Joakim på ett crossfit gym i stan.  Fit4life var vi på 🙂 Var kul att köra lite hårdare igen, har blivit mycket lugnt temp när jag kör själv och lägre vikter (fast med fler repetitioner). Så vi körde i kanske 2 timmar, åt lunch ihop och sedan åkte jag hem igen och åt lite mer haha. Mat behöver man massor av när man tränar så man blir ”stor” och stark.

Resten av kvällen ska jag ta det lugnt 🙂 Vi ska äta lax ikväll och bara mysa. Skönt att faktiskt ta det lugnt under helgen.. Andreas har ju fullt upp med sitt jobb och jag kommer troligtvis börja jobba med ett nytt projekt redan nästa vecka. Och med projekt menar jag att jag jobb, alltså ett ”riktigt jobb” på kontor med chef 😉 Känner att jag vill ha variation i mitt liv. Men berättar mer om det nästa vecka.

Vad ska ni göra för skoj ikväll, ta det lugnt och mysa eller ut och festa?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *