Ska opereras..

Inlägget innehåller adlinks.

Wow.. Är helt slut i hjärnan efter idag haha, men vi ska vara duktiga och ta oss till gymmet nu. Tror det faktiskt kan vara bra, har ju suttit ner exakt hela dagen så kroppen behöver nog aktiveras. Även om jag känner mig sååå otaggad på att träna haha, men det känns alltid så bra efter så det kommer vara värt det. Sen lagade mitt hjärta mig en sån god pasta rätt när jag kom hem så känns bra att få röra på sig lite efter en sån supermåltid.

Imorgon är det en speciell dag föresten.. Har först ett spännande möte på förmiddagen sen ska jag faktiskt opereras! Har jag glömt att berätta det? Så mycket i hjärnan hos mig just nu haha, men jag kommer givetvis berätta vad det är för operation snart. Kan nog avslöja det redan imorgon. Men nu ska jag tvinga upp mig ur soffan och sätta på mig träningskläderna. Vi hörs mer imorgon fina ni, och då får ni fler bilder från den här looken också 🙂 Puss och god natt!

Kavaj – LÄNK // Byxor – LÄNK // Skor – LÄNK //

Bild: Evelina Sigetty

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *