Blev ett spontanköp inne hos Nathalie Schuterman igår, ett par superläckra beiga klackar från Saint Laurent 🙂 Hur fina är inte dom? Älskar dom! Sen är dom verkligen hur bekväma som helst att gå i dessutom, vilket gör dom ännu lättare att älska. Lite roligt, det var verkligen inte planerat att köpa dessa men Fanny som jag umgicks med testade dom och jag kunde verkligen inte låta bli så det slutade med att vi båda köpte dom.. Hihi, opusi! 😉

Nu ska vi klättra tänkte vi, och eventuellt träna om vi orkar med det efter. Jag hade ju helt missat att det är röd dag idag, men inte får jag ledigt för det 😉 Men jag klagar inte. Jag har haft det supermysigt idag, har fått lyxdrulle serverad av Celina, gästade en podd, bloggar nu, ska blogga lite mer senare.. Och ja sitta med mailen. Och utöver det är det fri lek 🙂 Vad gör ni för mysigt idag?

Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *