Studentklänningar

Inlägget innehåller adlinks.

Jag vet att flera av er vill att jag ska tipsa om studentklänningar, so here you guys go! 🙂 Jag hade helt klart satsat på nummer 1 om det inte vore för mina bröst (dom hade inte fått andas haha), så mitt andra val hade blivit nummer 4 som är så himla fin! Sen tycker jag inte man behöver köra på helvitt, det går absolut bra med en ljusgul eller ljusrosa klänning om ni frågar mig 🙂 Sålänge man känner sig snygg i sitt val av klänning.

Men på tal om studenten.. Jag ser att företag har börjat göra reklam för ”russebussar” istället för studentflak! Är det några av er som ska åka russebuss istället? Om ni har blogg, tipsa mig om den får jag måste få se bilder sen haha! 🙂 Låter så sjukt kul ju! Dock hade jag nog fortfarande velat köra på studentflak, för russebsns känns lite instängt kanske…

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 –  LÄNK //

Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *