Besöket är sponsrat.

Då har vi besökt Stockholm Saltspa som ligger i Gamla stan 🙂 Jag trodde vi hade bokat in oss på saltyogan men det var visst bokat inne i spa-rummet haha. Men för oss gjorde det verkligen ingenting för det var hur skönt som helst. Vi fick ligga inne i ett rum som var helt täckt av salt. Det var alltså salt i taken, på väggarna och såklart på golven.

Vi fick lägga oss ner i sköna stolar, luta oss tillbaka och njuta medan vi lyssnade på lugn musik. Innan dom satt på musiken berättade dom att saltet renar lungorna och är bra för båda insidan som utsidan. Visste ni att saltet hjälper mot psoriasis? Även mot olika allergier, tex som pollenallergi! Så vi låg där i någon timme ca, andades in och bara njöt.

Förutom saltet så fick vi även ljusterapi. Jag har testat det förut, fast mot acne. Förutom att ljus har goda effekter på huden så gör ljuset även dig piggare, gladare och mer harmonisk. Så känner ni att ni inte får tillräckligt med ljus från solen för det är dåligt väder här hemma, då kan jag rekommendera ett besök 🙂 Känns hur skönt som helst såhär i efterhand.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *