Inlägget innehåller adlinks.

Något som är så himla snyggt är ett par ”tofflor” eller sandaler med låg och gärna bred klack. Sen är det ju så bekvämt att gå i 🙂 Jag köpte ett par förra veckan bara som liknar det första paret, fast i svart. men dom ser ut att vara i samma material. Bästa köpet i vår känner jag redan nu! Funkar till det mesta och som sagt är dom såå bekväma. Jag kan ju faktiskt inte gå i höga klackar, eller jo max i 2-3 timmar men sen vill jag byta till ett par bekvämare hehe.. Så lucky me att denna typ av skor är supertrendiga denna vår och sommar 🙂

Jag tänkte göra en inne/ ute lista för jag vet att ni saknar dom, men jag behöver lite hjälp på traven.. Vad tycker ni är FETT ute just nu? Är det tighta jeans, stora handväskor? Eller något som ni tycker är väldigt inne, men som bloggare känns det som jag har hyfsat koll på det 😉 Tex dessa skor, åh vad fina dom är.. Kanske blir ett par rosa också, dom första. Så himla snygga! Gammelrosa känns så lyxigt och classy.

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK //

Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *