Inlägget innehåller adlinks

Såhär vill jag vara klädd i sommar 🙂 En söt men enkel klänning, bekväma sneakers, jeansjacka och någon fin väska till det. Jag har iof redan en liknande klänning och har redan min jeansjacka, men funderar på att köpa en till som är lite längre i modellen.. Man kan aldrig ha för många jeansjackor, eller hur? 😉

Nu är det enda som fattas lite sol och att snön kan sluta envisas med att falla ner från himmelen. Hur är det möjligt att det är snö i april?! 🙁 Så himla tråkigt, för nu på söndag är det lixom valborg. Då vill man ju gärna ha lite fint väder..

Klänning – LÄNK // Skor – LÄNK // Jacka – LÄNK // Väska – LÄNK // Solglasögon – LÄNK // Highlighter palette – LÄNK //

Påminner lite om denna outfit, tycker ni inte? 🙂

Kommentarer (9)
 • Sofia

  Ja, det är fan sämst att man ska behöva ha mössa, vantar, tjock jacka osv när det snart är maj! Har inte fått använda skinnjacka än liksom. 🙁

 • Paula Smilee

  Helt sjukt att det fortfarande snöar vi är ändå snart inne på Maj månad ! Vädret har blivit helt knäppt vilket är fan skrämmande ! 🙁

  • Caroline

   Ja, jag går i dubblade kläder samt vinterjacka, när jag är utomhus jag 😉
   Hoppas verkligen på att det blir så man ens kan gå hälften så varmt/svalt som Alexandra gör på bilder snart!

 • Maja Jensen

  Sjukt snyggt! Vi får väll bara hoppas att vädret kan steppa upp sig lite…

 • Nathalie

  Har precis läst din bok – vilken rasrisk (och skrämmande) resa du har gjort! Det var häftigt att få en lite djupare inblick i dig som person. Jag tycker du är grym! All skit du har fått ta. Jag blev väldigt arg stundtals när jag läste om vad du varit med om men samtidigt beundrar jag dig. What doesn’t kill ja makes us stronger!

  Den enda kritik jag har är att språket hade kunnat vara bättre. Boken är full av både språk- och stavningsfel. Även ord som inte ens existerar. Det störde ”flowet” i läsningen för mig. Men snälla, ta det inte fel! Storyn i sig är grym och jag gillade verkligen boken.

  Power & Kärlek till dig!

 • johanna lindholm

  men ja, jag är på jakt efter lite enklare men fina klänningar att matcha jeansjackan med 🙂

 • Mia - Mamma till Molly 2 år

  Älskar Nude klänningen och solisarna! 🙂
  I sommar ska även jag kunna gå i såna kläder och känna mig självsäker, håller på att gå igenom en vikt resa just nu och får myckt inspo från dig 🙂

  nouw.com/mijaas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *