Vårtrend: blommigt!

Snart är våren här och som jag nämnde här om dagen är ju en stor trend i vår volanger 🙂 Så fint och snyggt. Men en annan stor trend som ni säkert redan sätt är blommigt. Det ska vara printade blommor, blommönster, broderat, fastsydda blommor.. Ja blommor i mängder 🙂 Jag har precis klickat hem ett par jeans som liknar dom till vänster på bilden nedanför, så himla fina tycker jag! Sen vill jag ju gärna ha en gucciväska med blommor på men ni sa ju faktiskt nej när jag frågade er om råd.. Så jag tar och lyssnar på er, för ni sa att alla redan har väskan och det ligger något i det.

Nej nu ska jag iväg till banken för att lämna in bodelningspapprerna, lämna Chloé hos min mamma för sen ska jag ju åka iväg till Bollnäs med Andreas 🙂 Vi åker redan ikväll och är borta över helgen, men datorn hänger ju givetvis på. Måste ju faktiskt skärpa till mig och börja blogga bättre..
flower

Kommentarer (16)
 • Gäst

  Alltså nej. Sätt = beteende, tillvägagångssätt, metod, sett = att tittat på/observerat någonting. Vi har alltså sett, eller observerat en ny trend, inte sätt.

 • Hanna

  Bra val att inte köpa den väskan! Exakt varenda bloggare har den. Om jag känner Alexandra rätt så är hon inte den bloggerskan som vill vara sist på bollen! 😉

 • M

  Jag har en fråga ! Vad kommer hända med chloe nu när du och ditt ex flyttar ifrån varandra?? Hade ni ngn form av ”gemensam vårdnad” över henne? eller att hon bara var din men ditt ex typ var som en extra pappa?

  Kram

 • Sofia

  Blommigt är något jag nog aldrig kommer ha på mig hur trendigt det än är. De där broderade blommorna får mig bara att tänka på tantkläder på Myrorna typ, haha. Det är nog något bakomliggande blomtrauma från när jag var liten. Har jättesvårt för sammet också. Undrar vad jag råkat ut för haha.. 😛

 • Jasmine

  Jättefint är det 💣

 • Linnea

  Hej! Jag läser ekonomiprogrammet på gymnasiet och ska starta UF, men behöver din hjälp för att ta fram en så bra produkt som möjligt. Därför vore det jättesnällt om du vill svara på 10 snabba frågor! https://sv.surveymonkey.com/r/LQTF7J6

 • Diana

  Åh jag som har så svårt för blommigt, låter inte bra för mig. 😀
  Men måste ju säga att du passar så bra i den där genomskinliga svarta lilla saken. Så fint!
  mysigt att åka bort med nya kärleken, ha en jättefin helg Alex, han verkar vara en jättefin kille. <3

 • Wera

  Är så nyfiken på hur mycket tid du lägger på bloggen numera i veckan? Och är det fortfarande det primära jobbet? Får inte ihop det riktigt att det skulle motsvara en heltidstjänst. Men skönt om det är så glassigt och gott ställt att du inte behöver jobba och leverera. Passa på och njut som egenföretagare! Det händer inte som anställd. Njut!

 • Sara

  Vad gör du i Bollnäs? Jag bor här, det vore kul om man hann träffa/se dig😊

 • nouw.com/heddasöderberg

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • Fredrik

  Vilka fina kläder! Vi är några studenter som undersöker vem folk vänder sig till för shopping-råd. Vi hade verkligen uppskattat om några kunde tänka sig att svara. Tar max 2 minuter 🙂 https://goo.gl/forms/uccj2kjMepl7sjqW2

 • Ylva

  God kväll Alexandra!

  Jag är en 31 årig tjejig som bor i storstan. Hyfsat bra job och egen bostadsrätt i centrum.
  Ändå så ska man inte få vara nöjd för nu påpekar folk om det är dags att skaffa man och barn ( typ som att dessa går att klicka hem på nätet 😉) din blogg är en frisk fläkt. En färgstark kvinna som går sin egen väg ❤ blir glad när jag går in här. Starka och vackra kvinna kör hårt!! ✨

 • Tina W Ecklund

  Your content helped me a lot to take my doubts, amazing content, thank you very much for sharing.
  Visit link in bio for collecting Free minecraft gift codes generator

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *