Budgettips!

Inlägget innehåller adlinks.

Sneakers är ju sjukt hett även i år, ett par vita kommer man långt med. Men min personliga favorit är rosa sneakers, så himla fint 🙂 Jag hittade 2 par sjukt snygga för endast 299 kr, snacka om kap!! Man behöver inte lägga över 1000 kr för att se ut som tjejerna på instagram, lovar 😉 Sen behöver det inte vara ett märke på skorna heller, sålänge dom är rena och hela. Det är helheten som gäller!

Jag älskar ju designersplagg men tycker inte om att tipsa om det, för jag försöker ge tips som passar alla mina läsare. För jag har läst att ni inte tycker det är så viktigt med märken, och det köper jag 🙂 Vi alla är olika. Och jag tycker om att blanda dyrt med billigt, man behöver inte vara fastlås vid en viss stil. Man ska våga mixa, blanda och testa sig fram 🙂

trendy

1 – LÄNK // 2 – LÄNK //

Kommentarer (14)
 • Diana

  Så fina skor!! Riktiga vårskor, nu hoppas jag bara att det där ryktet med att snön kommer inte ska vara sann.
  vad fin du var på bilderna från gårdagen, asfin !!

 • Emma

  Vad bra att du tänker på dina läsare! Inget du behöver göra men det är en fin gest 😀

  (Är det bara jag som är trött eller har dina matte tal för att kommentera blivit svårare?? Du borde söka bidrag från staten för att du förbättrar ungdommarnas huvudräkning haha)

  • THERESA

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: [email protected] kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom [email protected]

 • Regina

  Pratat med en tjej i högstadiet som blir mobbad pga har inte råd att köpa fina saker/smink /kläder som sina klasskompisar, så tycker det är extra bra att du skriver att det inte ska spela någon roll vad saker kostar och att märken inte behöver vara viktiga. Det är supermånga som tycker det och jag tror tjejer blir extra drabbade eftersom de ”behöver” köpa fler saker.

 • Jasmine

  Ush den där kommentareren om theresa och magin är så obehaglig. Såna där vi slags kommentarer är alltid obehagliga

 • Jasmine

  Det är dom kommentarerna faktiskt, så obehagliga. Ofta någon skulle kontakta en manlig skitläskig spellcaster på hans internetmail för att förtrolla någon i sin närhet. Obehagligt och helt jävla galet!

 • Jasmine

  Finns någon annan rullade kommentar om någon förföljande ande tjej som heter Theresa också. Lika obehaglig den. Skit läskiga!!!!!

 • Sandra

  Älskar det här inlägget, o tonen du skriver i <3

 • vernesa wilson

  Jag heter vernesa wilson, och jag baserar i USA … Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick mig självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad Dr odudu som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testimonier om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr odudu e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare. Dr odudu är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man … Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta Stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Försök högt när som helst för att kontakta honom via e-post, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: [email protected]

 • Saheed

  Måste se

  God dag Alla, jag heter Anna, jag är från Rumänien, jag vill att världen ska veta om en stor stavningskrock som hjälper mig med mina livsproblem, min man lämnade mig 21 år efter äktenskapet, för att hans familj inte gillar mig, och han gick för att vara med en annan kvinna, jag och min son lida i över 21 år, fram till förra månaden när jag såg posten som en dam på nätet pratade om en stavningskastare som heter Dr Saheed, som hjälpt henne med sina problem, så jag måste kontakta den här mannen efter att han har sagt att mina problem är över, bara på mindre än 24 timmar ringde min man som lämnade mig i 21 år mig och ber mig att förlåta honom, och nu lever vi tillsammans lyckligt, jag är säger detta för att jag berättade för honom att jag kommer att dela varan nyheter på nätet för att folk ska veta och också komma till honom för hjälp också, så om du har någon form av problem, relation eller något mänskligt problem kontakta dr Saheed nu och få en lösning, Här är hans kontaktuppgifter. E-post: [email protected] . För direktsamtal och Viber Chat: +27638836445.

 • Simaslim belt

  nice shoes , i like this fashion shoes, belt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *