Pineapple salad

Jag struntar i att vädret inte skriker sommar, jag tänker äta sommrigt ändå 😉 Så idag gjorde jag en ananassallad med räkor, avokado, paprika mm. Så gott och fräscht! Visst ser dom fina ut? Ni kan göra likadana med eget innehåll, beror lite på vad man är sugen på. Testa kyckling ifall ni inte är sugna på räkor, passar utmärkt med ananas.

Dessvärre är det inte frid och fröjd här hemma för jag har fått världens huvudvärk efter det där brevet som jag nämnde i förra inlägget att jag fick hem.. 🙁 Har nu behövt boka in tid för undersökning hos läkaren och skit bara för att bevisa något för det här jäkla landet. Så himla onödigt och slöseri med min energi! Känns som att jag blir granskad från topp till tå av alla.. Jobbig känsla och det gör ju så att jag inte vill bo kvar här..
IMG_9780

Posted in: PICTURES
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *