Blogg och vinn!

Eftersom jag ligger hemma och försöker ta det lungt tänkte jag tipsa om en rolig bloggtävling som pågår just nu 🙂 Perfekt till oss som brinner för att blogga. För här är det kriterier som kvalitén på blogginläggen som spelar in, även hur populär din blogg är (mycket kommentarer kanske, folk engagerar sig osv) och andra punkter som vi proffs-bloggar är bra på. ALLA som deltar får först och främst 50 kr sen vinnaren får hela 3000 kr.

Gå in på hemsidan genom att klicka härhttp://www.bloggtavlingen.se/tavling-1-bloggtavlingen.se eller klicka på bilden nedanför för att se hur tävlings-reglerna ser ut. Du ser även dom här under på bilden. För att dra det lite snabbt ska du alltså kortfattat skriva ett inlägg på din blogg där du på någon av frågorna som finns på hemsidan. Tex vad du skulle göra med 3000 kr om du vann dom, hur du tycker om tävlingen osv.. Väldigt enkelt tycker jag?

Såhär skulle jag skriva:

Om jag ägde bloggtävlingen.se skulle jag se till att ha nya, roliga priser varje vecka för att locka + behålla mina ”kunder”. Allt från produkter till pengar.. Jag tror det är roligare om man varierar priserna samt har en ny tävling ofta. Priserna behöver inte vara jättedyra men det är alltid roligt att vinna nått – right? Sen hade jag gjort reklam på kända bloggare (som kissies.se 😉 ) osv..

Lycka till! 🙂

Posted in: Vardag
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *