Fransförlängning

Hej på er!


Jag är smått irriterad, jag sov waaay för länge och jag har missat min tvättid 🙁 Jag drog ner dit vid 10-tiden (fast min tid började 7 och håll på till 12) för det var då jag vaknade haha men då hade någon snott maskinerna. Jag vet inte hur det funkar men får man ta andras maskiner ifall man inte har kommit 7 när tiden har börjat? Men jag kom på att pappa har tvättmaskin, det har även mamma så jag kan ju kanske låna någon av deras.. Jag ska trots allt över till pappa idag för att önska god jul och sånt (jag lär inte få några julklappar av honom) och imorgon ska jag fira ”mini jul” hos mammsen. Av mamma kommer jag få julklappar iaf 🙂

Jag tog iaf en bild på fransarna, hehe man ser att jag är nyvaken då fransarna är lite trassliga. Glömde borsta till dom, borde nog ha gjort det när man ska visa upp dom inför alla er men äsch bilden får duga ändå va? 🙂 Nu har jag lika långa fransar som jag har när jag har lösögonfransar. För folk har frågat mig om det är frans-serum eller lösögonfransar som jag använder. Tyvärr är det inte mina egna, jag har bara hittat väldigt bra fransar som jag köper hem från i kina i 100-pack. Lika bra lixom så har jag så jag klarar mig ett tag.. 😉

Fransförlängningen tog 2 timmar och jag gjorde det hos Sweet Amrosia Beauty Center på söder 🙂 Supernöjd!

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (23)
 • Anonym

  Ja det är så. Bor själv i lägenhet och om man inte har varit ner och satt på sina maskiner efter en timme så får nån gå ner och ta tiden 🙂

 • Anna

  Ja jag tror att det är så att man får ta tiden om man inte sätter igång en viss tid. Men i min tvättstuga så kommer man inte in om man inte har en bokad tid, så jag kan börja tvätta när jag vill, bara jag är ute i tid. Kommer jag och försöker hämta tvätten fem min efter tiden tar slut, så kommer jag inte in med min elektroniska bricka.

  Superfina fransar! vad kostar det? Kan du rekommendera något bra ställe?

 • Emma

  Ja, hur mkt kostar det att förlänga fransarna och hur ofta måste man göra det? superfint 🙂

 • ida

  Hur länge håller fransförlängningen? Tänkte om man tar på maskara och sen tvättar bort det osv! eller det kanske håller jätte bra?

  • Anonym

   För mig håller det ca 2,5-3 veckor innan mina blir lite fula. Jag är dock en person som pillar på dem alldeles för mkt. Men säg 3-6 veckor beroende på person. 🙂 du ska inte måla maskara på drm. Du KAN göra det när du har tappat en del och ska göra en påfyllning.

 • Elina A

  Hej Alexandra
  Jag undrar vart du köper dina fransar och skulle vara evigt tacksam om du kunde dela med dig? Jag har en sjukdom som heter alopecia vilket innebär att man tappar hår på kroppen i olika grader och jag tappar ögonfransar och ögonbryn fläckvis. Jag köper mina fransar på kicks nästan 3 gånger i veckan och det blir dyrt för mig för jag har inte ekonomin men jag måste ju. Snälla dela med dig!

 • Ida

  de var skikkelig dårlig påsatt! Dårlig jobb!

 • Lissy

  Jätte fint 🙂 dina ögon blir större och vackrare, så skönt att vara färdigfixad inför semeestern!

 • Anonym

  Varför kommer du inte få julklappar av din pappa ? Är ni ovänner eller vadå?

 • Ebba

  Hoss oss får man inte ta tvätt tiden, då man kanske bokar 16-22
  Man kanske inte kommer hem från jobbet tex kl fem

 • Hj

  Ser skumt ut när man har superlåga fransar på ögonlocket och pyttesmå korta på nedre delen. Ser hemskt onaturligt ut.

 • Emma

  Ja, det brukar vara så att om man inte har börjat tvätta inom en timme efter att ens tvättid börjat så får man ta maskinerna.

 • Anonym

  vilken sida köper du dina ögonfransar från och andra skönhets partiklar? 🙂

 • Tess

  Ang tvätttiden finns det en regel. Efter en halvtimme får någon annan ta din tvätt tid. Så har du bokat tid kl 07 och inte kommer inom 30 min så får någon ta din tvätt tid kl 07.30. Enkel regel som är standard överallt om inget annat sägs.

 • Anna Möller

  Brukar vara så att om man inte kommit ner 1,5h efter att tiden börjat så får vem so helst sno maskinen 🙂

 • Anonym

  Hej Kissie
  Har du något tips på hur man inte får runda blåa ringar under ögonen? Eller hur man får bort dom? 🙂

 • L

  Det brukar vara lokala regler, allt från 30 minuter till 1-1,5 h. Finns säkert någon föreskrift i din tvättstuga, eller fråga föreningen. I vår tvättstuga gäller att om den som har tiden inte börjat tvätta inom en timme så är det fritt fram, däremot om man vet att man kommer bli sen kan man ju sätta upp en liten infolapp så att ingen tar tiden (på så sätt vet ju andra även att det kan vara ok att använda tvättstugan innan du sätter igång, om du kanske skrivit ”jag har tvättid från kl 7 men kommer inte att använda maskinerna förrän 8.30”)

 • Sandra Mendo

  Fan vad glad jag är över att ha naturligt tjocka och långa ögonfransar.. mitt medelhavs blod har ett par grymma gener alltså! 😉 Hehe.. men det blev jätte fint, bara det att man ser direkt att det är förlängning pga dina underfransar, men de tror jag ej att du bryr dig om eftersom att du själv har en spegel och lär ha sett resultatet för dig själv. bortsett från att man kan se att dem är fake, så var dem snygga! lika så bröst jobb, haha man ser att det är fake, men de kan ändå vara snyggt! 😉 you should know miss kissie

 • Elina Månsson

  Wow, supersnyggt ju! passar dig! sara på studio skönhet har gjort mina är väldigt nöjd med dom också! kramis (din blogg är grym)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *